Vitabiotics Pregnacare Plus

Kompleks sa vitaminima, mineralima i nutrijentima za majke u periodu trudnoće i dojenja, 28 tableta + 28 kapsula
Šifra
105773
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 56
  • tablete
  • blister u kutiji
  • žene
  • za trudnoću
Cena 1.553 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Pregnacare Plus - sadrži Pregnacare Original multivitaminske tablete i dodatne kapsule sa Omega 3 masnim kiselinama.

Pregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne u periodu pre trudnoće i u prvom trimestru, kako bi se obezbedio pravilan razvoj nervne cevi ploda.

Za kasniji tok trudnoće, neophodne su optimalne doze gvožđa, ali i drugih nutrienata kako bi se sprečila pojava malokrvnosti. Pregnacare takođe sadrži i jod, koji ima veoma bitnu ulogu u psihomotornom razvoju bebe, a tu su još i Vitamini D3 i K, antioksidansi i minerali, koji dodatno doprinose zdravlju majke i ploda.

Adekvatan unos Omega 3 masnih kiselina od velikog je značaja u trudnoći, jer se 70% mozga bebe razvije do trenutka rođenja. Njegova primena naročito se preporučuje posle 1. trimestra, kada počinje ubrzani rast mozga bebe, koji u visokom procentu sadrži upravo DHA. Sa primenom Pregnacare Plus-a takođe treba nastaviti i nakon porođaja, kao dodatna podrška dojenju i boljem imunitetu majke.


Upotreba
1 tabletа + 1 kapsula dnevno uz glavni obrok
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Pregnacare Plus
Vaša ocena