Predo Baby Baby Premium Comfort 3

Premium Comfort 3, midi, 68 pelena
Šifra
108235
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 68
  • pelene
  • kesa
Cena 1.255 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Predo Baby pelene već dugi niz godina postavljaju standarde u kojima i oni najprobirljiviji potrošači pronalaze poverenje i osećaj da za svoju bebu od prvog dana imaju pravi proizvod.

Predo Baby pelene su jedinstvene i veoma fleksibile pelene sa sledećim kvalitetima:
• ELASTIČNE BOČNE TRAKE- koje pružaju idealan komfor i u potpunosti se prilagođavaju pokretima Vaše bebe, a uz to njihov sastav je veoma mekan i kao takav ne stvara crvenilo i osip na mestima gde je bebina koža i najosetljivija.
• SPOLJAŠNJI SLOJ KOJI DIŠE- je i mozda najvažniji, a tako i najkompleksniji sloj pelena. Kako pokazuju najnovija istraživanja, najveći uzrok bebinog plača je upravo zbog pelena koje ne pružaju udobnost, ali pre svega zbog toplote koja se stvara između bebine kože i pelene. Najsavremeniji materijali, kao i iskustva nasih dermatologa primenjena su na usavršavanju ovog sloja koji, pored zaštitnog, ima već navedeni faktor-sloja koji diše.
• KREMASTA ZAŠTITA KOŽE- iako izgleda isto, koža bebe je značajno drugačija od kože odraslog čoveka, zbog čega, pored odabira ulja, losiona, krema, treba biti oprezan i prilikom odabira pelena. Predo pelena sa svojom kremastom zaštitom ne menja ili u veoma malom procentu menja PH vrednost bebine kože, jer njena mikro vlakna ne sadrže nikakve hemijske aditive.
• VELIKA MOĆ UPIJANJA- naravno, tu je i veoma važno svojstvo Predo pelena, a to je veća moć upijanja koja Vašu bebu duže čini suvom, a sa predhodna tri bitna svojstva pruža bebi ugođaj na koji smo veoma ponosni, a na Vaše poverenje i te kako zahvalni.

Nekoliko dobrih razloga za kupovinu Predo pelena:

RoyalCert 
Međunarodno priznat sertifikat kvalitetaNaše pelene su izrađene po najnovijim svetskim standardima i zbog toga su dobitnici brojnih priznanja. Među njima je svakako i Royal Cert serifikat, koji se bazira na standardu kvaliteta ISO 9001.

Ultra Premium Comfort – ekstra udobnost tokom dana i noći
Zahvaljujući svom specijalnom dizajnu, Predo baby pelene pružaju udobnost tokom celog dana i noći, održavajući kožu bebe suvom

Meke kao pamuk
Unutrašnjost pelene je protkana nitima mekim poput pamuka, kako bi Vaše dete imalo osećaj ugodnosti dok ih nosi.

Veličina koja Vam treba
Predo beby pelene su dostupne u raznim veličinama, od 2 do 5. Obuhvataju raspon težina kod beba od novorođenčeta (od 3 kg) pa sve do deteta težine i do 25 kg.

Predo pelene su pravi izbor za Vašu bebeu, zbog svog specijalno dizajniranog sastava koji obuhvata:

Kremasta zaštita kože
Pelene su presvučene posebnim slojem koji štiti i neguje kožu Vaše bebe

Meke poput pamuka
Pelene su presvučene posebnim slojem koji pruža udobnost i mekoću pamuka

Tekstilna unutrašnjost
Zahvaljujući tekstilnoj unutrašnjosti, vaša beba će imati osećaj kao da nosi pamučnu pelenu

Elastične bočne trake
Zahvaljujući elastičnim bočnim trakama, Vaša beba će moći da se nesmetano kreće tokom celog dana.

Trake za zaštitu od curenja sa strane 
Zahvaljujući elastičnim trakama na pregibima pelene, Vaše dete će moći nesmetano da se kreće, pritom ostajući suvo i čisto

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Baby Premium Comfort 3
Vaša ocena