PhD Smart Jack bar čokolada-kikiriki 60g

Proteinska štanglica, ukus čokolada-kikiriki, 60g

Šifra
118438
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 60g
  • štanglica
  • folija
  • visok udeo proteina
Cena 210,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Glavne prednosti

  • 15g Proteina
  • Manje od 230 kalorija po čokoladici
  • Pečena u rerni
  • 3 odlična ukusa
  • Ugljeni hidrati iz 100% ovasa

Šta je SmartJack™?

SmartJack™ je ukusna, pečena u rerni, ovsena pločica sa visokim sadržajem proteina koja ima ukus koji bi svaka ovsena pločica trebalo da ima; zdrava je, hrskava i odiše tim prepoznatljivim ukusom domaće kuhinje.

Dostupni su: mafini od borovnice, čokolada/kikiriki mafini & mafini sa tri vrste čokolade. SmartJack™ odgovara i vegetarijancima.

Kome je SmartJack™ namenjen?

SmartJack™ je pravi izbor ukoliko želite da unesete zdrave ovsene žitarice i multifunkcionalne proteine, I time postignete svoje ciljeva kako u teretani tako i u potrebi za svakodnevim nivoom energije, sa manje od 230 kalorija.

Ukoliko tražite odličan ukus proteina u hodu kao i izvor energije koji je u skladu sa vašim makro ciljevima, onda napravite Pametan Izbor i odaberite SmartJack™.

Šta dobijate ukoliko koristite SmartJack™?

SmartJack™ sadrži neverovatnih 15 grama Proteina, više od drugih tradicionalnih ovsenih pločica koje se nalaze na tržištu, s tim da I ako preukusan, i dalje sadrži samo 8 grama šećera.

Ugljeni hidrati koje sadrži SmartJack™ dobijeni su iz zdravih žitarica, i ovim putem vam SmartJack™ omogućava da svojim niskim sadržajem GI ugljenih hidrata održite visok nivo energije duže vreme. Žitarice takođe donose i druge benefite za onoga ko ide u teretanu i onoga ko želi da vodi zdrav način života, smanjujući nivo LDL Holesterola što je krucijalno u pravilnom funkcionisanju kardiovaskularnog sistema.

Kada treba koristiti SmartJack™?

SmartJack™ je ukusna, visoko proteinska užina koju treba uneti u pauzi između dva obroka, jer pruža osećaj sitosti, pomažući održavanju balansa i zadovoljavajući potrebu za odličnim ukusom i učinkom

Sadržaj

Ovas (20%), Zaslađivači (Maltitol), Kazeinat (Mleko) (10%), Puter od kikirikija (7%), Komadići soje (7%) (Soja protein,Skrob , So), Whey Protein (Mleko) (7%), Zlatni Sirup, Šećer, ), Biljna ulja (Palmino ulje, Uljana repica, Voda, Emulgator (E471)), Pečeni kikiriki (5%), Biljni Glicerin, Čokoladni preliv (3%) (Šećer, Palmino Ulje, Whey Puder (Mleko), Pšenično brašno (dodatak Kalcijuma, Gvožđa, Niacina & Tiamina,), Nisko kalorični kakao puder, Emulgatori (Soja Lecitin, E476), Priordne arome, Boja (Čista Karamela), Priordne arome.


NUTRITIVNE INFORMACIJE

Standardne vrednosti

Na 100g

Na 60g

Energija

1555kJ / 371kcal

93kJ / 222kcal

Masti

13g

7.6g

Od toga zasićene

4.7g

2.8g

Ugljeni hidrati

45g

27g

Od kojih šećeri

15g

8.9g

Vlakna

2.3g

1.4g

Proteini

25g

15g

So

0.73g

0.44g

Ukus Mafina od Borovnice – drugi ukusi mogu da odstupaju od ovih vrednosti

Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Smart Jack bar čokolada-kikiriki 60g
Vaša ocena