PhD Diet Whey voda bobičasto voće 500ml

Proteinska voda, ukus bobičasto voće, 500ml

Šifra
118439
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 500ml
  • štanglica
  • folija
Cena 310,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Glavne prednosti:

  • 20g proteina za izgradnju mišićne mase
  • Sadrži L-Carnitine
  • Ima izvanredan ukus bez šećera
  • Pomaže u smanjenju umora i zamora
  • Zadovoljava vaše dnevne potrebe vitamina B6 i B12
  • Sadrži 4.2g BCAA

Kako da se pripremite za vežbanje na visokim temperaturama?

Možda su vežbači leti više motivisani da rade na svojim mišićima, budući da se tokom vrelih dana osveženje često traži u bazenima ili na plaži. Ipak, leti je vežbanje naročito naporno, najviše zbog iscrpljujućih vrelina.

Postoji, međutim, način da sebi priuštite kvalitetan trening, čak i u onim danima kada temperatura prelazi trideseti stepen Celzijusa.


Predstavljamo vam nekoliko saveta za letnje vežbanje:


Hidriranje

Najvažnija stvar koju tokom leta možete da učinite za svoje telo je da unesete dovoljno tečnosti. To naročito važi za vežbače, koji su u većem riziku od dehidracije. Ali kada i koliko tečnosti treba popiti?

Prema nekim studijama, preporučuje se ispijanje većih količina tečnosti dva sata pre vežbanja, zatim 150 do 300 ml tečnosti na svakih 15 minuta tokom vežbanja, a onda tečnost obogaćena elektrolitima posle vežbanja.

 

Popijte nešto hladno

Tokom vrelog dana, hladno piće pre vežbanja preventivno rashlađuje telo i tako ga priprema za fizičku aktivnost. U jednoj studiji, biciklisti su pili topao ili hladan napitak 30 minuta pre vežbanja, a oni koji su pili hladnu tečnost, prešli su veću razdaljinu, imali nižu temperaturu kože i sporiji rad srca, od onih koji su dobili topli napitak.

 

Elektroliti

Tokom pojačanog znojenja, naše telo gubi korisne elektrolite, poput natrijuma i kalijuma, koji pomažu telu da zadržava i apsorbuje tečnost. Mnogi sportski napici sadrže elektrolite, ali zato i velike količine šećera koji vam svakako nisu potrebni.

Zato pažljivo čitajte deklaracije na proizvodu koji ste kupili ili jednostavno birajte dobro rashlađen PhD Diet Whey Protein Water napitak, s kojim sigurno nema greške.



Diet Whey proteinska voda je ukusno i osvežavajuće piće bez šećera koje je savršeno za sve muškarce i žene koji vode aktivan život.

Uz 20 grama najčistijeg dostupnog proteina, Diet Whey proteinska voda sadrži i vitamine B kompleksa, kao i L-Carnitine, aminokiselinu koja se koristi za gubitak težine i poboljšanje definicije.

Diet Whey proteinska voda je izvanredan napitak koji se može koristiti pre, tokom ili nakon bilo kakvih vežbi, a može se koristiti i tokom dana za pojačavanje unosa proteina bez neželjenih šećera.

Upotreba

Za bolji ukus je poželjno rashladiti vodu. Jednom kada je otvorite, popijte u roku od 24h.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe sa oštećenom funkcijom bubrega, i osobe preosetljive na njegove sastojke. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Tokom suplementacije treba uzimati veću količinu vode. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

Sadržaj

Voda, izolat proteina (5%), regulatori kiselosti (citrusna kiselina, tri sodium citrat, jabučna kiselina), arome, konzervansi (kalijum sorbat, natrijum benzoat), L-Carnitine, zasladjivač (sukraloza), boja, vitamin B6, vitamin B12.

Nutritivne vrednosti

100 ml

500 ml

Energetska vrednost

71 kJ/17 kcal

357 kJ/85 kcal

Masti

0,01 g

0,05 g

od čega zasićene

0,01 g

0,03 g

Ugljeni hidrati

0,1 g

0,5 g

od čega šećeri

0,03 g

0,15 g

Proteini

4 g

20 g

So

0,17 g

0,86 g

 

Aktivni sastojci

100 g

300 g

%PDU*

Vitamin B6

0,28 mg

1,4 mg

100

Vitamin B12

0,5 µg

2,5 µg

100

BCAA

830 mg

4150 mg

 

L-Carnitine

40 mg

200 mg

 
Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Diet Whey voda bobičasto voće 500ml
Vaša ocena