PharmaS Floriotic Boulardi ORS 5 kesica

Probiotic sa S Boulardii za pomoć kod dijareje, 5 kesica

Šifra
120467
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • Hrvatska
  • 5
  • instant prah / granulat
  • kutija
  • probiotici
Cena 560,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

PharmaS FLORIOTIC® BOULARDII ORS je dijetetski proizvod, sa jedinstvenim sastavom: sadrži oralnu rehidratacionu so sa redukovanim osmolalitetom, koja je u potpunosti usaglašena sa poslednjim preporukama Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i snažnu dozu od 10 milijardi Saccharomyces boulardii, koji je klinički dokazano efikasan u terapiji dijareje izazvane upotrebom antibiotika, akutnih dijareja, putnih dijareja i rekurentnih infekcija izazvanih bakterijom Clostridium difficile.


Namenjen je za potrebe ishrane kod osoba sa lakšim do srednje teškim akutnim prolivom i povraćanjem.

Oralna rehidrataciona so u FLORIOTIC® BOULARDII ORS-u nadoknađuje gubitak elektrolita i vode, S. Boulardii je efikasan u terapiji dijareje izazvane upotrebom antibiotika, akutnih dijareja, putnih dijareja i rekurentnih infekcija izazvanih bakterijom Clostridium difficile.

Upotreba

Sadržaj oba dela jedne kesice (sa oznakama „FLORIOTIC BOULARDII“ i „FLORIOTIC ORS“) sipati u 250 ml prokuvane i na sobnu temperaturu ohlađene vode, dobro promešati
dok se ne rastvori i piti u manjim gutljajima tokom 6 sati, ako se čuva u frižideru, ili tokom 3 sata ako se čuva na sobnoj temperaturi.
Doziranje: Odrasli i deca starija od 3 godine 1 kesica na dan. Ne smeju se prekoračiti preporučene dnevne doze. Prašak može biti aglomeriran(grupisan) što se smatra normalnom pojavom..

Sadržaj

FLORIOTIC® BOULARDII ORS sadrži: ORS sa redukovanim osmolalitetom koja je u potpunosti usaglašena sa poslednjim preporukama Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i snažnu dozu dozu Saccharomyces boulardii.
U jednoj kesici ( 250ml): Na+ 18.6 mmol, K+ 5.1 mmol, Cl 16.2 mmol, Citrat 2.5 mmol, glukoza 18.8 mmol; osmolalitet 245 mOsm/kg H2O Kultura živih liofilizovanih kvasaca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I- 3799 1●10¹⁰ cfu* *cfu= koloniformne jedinice

Uvoznik
PharmaS doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Floriotic Boulardi ORS 5 kesica
Vaša ocena