Ozone Gold Ozone Factor 50mg 30 kapsula

Kapsule sa ozonizovanim maslinovim uljem, 30 kapsula

Šifra
119874
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 30
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • odrasli
Cena 3.953,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

OZONE GOLD - Ozone Factor kapsule su jedinstven preparat na našem tržištu. U sebi kombinuju najmoćnije sastojke mediteranskog ekstra devičanskog maslinovog ulja (EVOO) i čistog ozona (O3). Korisne su za dovođenje celog organizma u balans, jačanje imuniteta i štite od štetnih uticaja i zagađenja iz okoline, jer je ozon moćan antioksidans. Kapsule pomažu kod boljeg snabdevanja tkiva kiseonikom, kao i kod olakšane i ubrzane eliminacije bakterija, gljivica i virusa. Ozon iz kapsula ubrzava i olakšava cirkulaciju, pa samim tim utiče preventivno na pojavu kardiovaskularnih oboljenja (infarkt miokarda) i cerebrovaskularnih oboljenja (moždanih udara), čisti krvne sudove i služi kao prevencija stvaranju plaka u krvnim sudovima. Ozone Factor kapsule pomažu i u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida, a efikasne su i u kontroli hipertenzije. (videti literaturu)

Primenom kapsula, od samog početka, povećava se energetski kapacitet organizma, radni elan, kvalitetniji san, što doprinosi da organizam bude odmorniji i otporniji na stres i napetost.

OZONE GOLD
- Ozon Factor kapsule sistemski deluju na ceo organizam.

Upotreba

Način upotrebe:

Jedna kapsula dnevno na prazan stomak pre spavanja ili ujutru sa većom količinom vode.

Napomena:

Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje:

Preparat nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa poremećajima u koagulaciji krvi, sa nedostatkom enzima glukozo-6-fosfat dehidrogenaze (favizam), ozbiljnom anemijom, hemofilijom, pankreatitisom, osobama sa oboljenjima štitaste žlezde, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od njegovih sastojaka. Dijabetičari treba da konsultuju lekara pre uzimanja proizvoda. Uzimanje preparata treba prekinuti pre hirurške ili stomatološke intervencije.

Čuvanje:

Čuvati na sobnoj temperaturi. Dobro zatvoriti poklopac posle svake upotrebe. Ne izlagati sunčevoj svetlosti.

Sadržaj

Ozonizovano ekstra devičansko maslinovo ulje, želatin, humektant: glicerol, dejonizovana voda.

Uvoznik
Ozon Vita doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Ozone Factor 50mg 30 kapsula
Vaša ocena