Esensa Oto Aqua Clean Spray 30ml

Sprej za ispiranje ušnog kanala 30ml

Šifra
100871
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • 30ml
  • rastvor
  • plastična boca sa raspršivačem
  • uši
  • odrasli
Cena 728rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Oto aqua clean je sprej rastvor za uvo koji deluje antiseptično. Koristi se za ispiranje ušnog kanala, za omekšavanje i uklanjanje ceruminoznog čepa.

 
Preporučuje se :
 
-     za održavanje higijene uva
-     kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti)
-     kod formiranog ceruminoznog čepa
-     osobama koje nose slušne aparate
-     neposredno pre upotrebe lekovitih kapi za uvo.
Upotreba

Pre upotrebe bočicu sa rastvorom zagrejati držanjem u ruci (1 minut). Nagnite bočno glavu i ubrizgajte odgovarajuću dozu rastvora, vodeći računa da dozator samo lagano prislonite na usnu školjku. Kod dece blago povući ušnu školjku unazad, pa onda ubrizgati rastvor

- Za održavanje higijene uva ubrizgati po jednu sprej dozu rastvora u uvo (kod odraslih po potrebi i više) i ostaviti da deluje 5 minuta držeći nagnutu glavu. Nakon toga ispraviti glavu i pustiti da višak rastvora iscuri i pažljivo prebrisati.  Postupak ponoviti 2-3 puta nedeljno, a kod osoba koje nose slušne aparate i više puta nedeljno.

- Kod formiranog ceruminoznog čepa ubrizgati jednu sprej dozu rastvora u uvo (kod odrasli po potrebi i više) i ostaviti da deluje 10 minuta držeći glavu u bočnom položaju. Po potrebi ponoviti. Ne koristiti štapiće za uši za uklanjanje omekšalog cerumena, već samo pustiti da sadraj iscuri i pažljivo prebrisati. Ne ispirati. Prilikom primene rastvora oseća se pucketanje u ušnom kanalu što potvrda delovanja preparata. 

Zavaljujui mehaničkoj sprej pumpici stvaraju se sitne kapljice rastvora koje se ravnomerno raspoređuju ispoljavajui bolji efekat.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Oto Aqua Clean Spray 30ml
Vaša ocena