OstroVit Tribulus Terrestris 90 1000mg 60 kapsula

Ekstrakt biljke tribulus 1000mg, 60 kapsula

Šifra
125449
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 60
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • odrasli
  • za muškarce
Cena 1.050,00rsd Redovna cena 1.495,00rsd
(Ušteda: 445,00 rsd)
-30%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Tribulus Terrestis 90% je prirodni stimulator sekrecije testosterona koji stimuliše stvaranje luteinizirajućeg hormona tj. prirodno proizvodi testosteron. Tribulus Terrestis poznat je i po tome da podiže libido kod muškaraca. U jednoj kapsuli imate 1000 mg najkvalitetnjeg Tribulus Terrestris ekstrakta – standardizovanog na 90% steroidnih saponina.

Povećanjem testosterona takođe se povećava i azotni bilans, čime mišićna snaga i masa raste. Bitna stvar koju vam tribulus omogućava je i povećanje potencije, samopouzdanja i poboljšanje opšteg raspoloženja.

Hemijski sastav ove biljke ima visok sadržaj saponina (glukopiranozil galaktopirana, protodioscina, diosgenina, ruskogenina, hekogenina, jamogenina, epimilagenina, tigogenina, neotigogenina i gitogenina). U poslednjoj deceniji, u ekstraktu ploda tribulusa pronađeno je još steroidnih saponina. Ova biljka je bogata polisaharidima kao i sterolima (sitosterol, kampesterol). Od flavonoida najviše su zastupljeni kempferoli i kempferolni glikozidi, kao i kvercetin. Sadrži još i masne kiseline (stearinska, oleinska, palmitinska, linoleinska). Takođe ima tanina, vitamina C i kalijumovih soli, a otkrivena su i dva alkaloida (harman i norharman). List biljke sadrži i askorbinsku kiselinu, kalcijum, gvožđe, fosfor i proteine.

Preparati sa ekstraktom tribulusa razlikuju se u sastavu u zavisnosti od toga koji delovi biljke su upotrebljeni, kao i u kojem periodu je biljka ubrana, ali se smatra da je jedan od glavnih aktivnih sastojaka saponin protodioscin.

Upotreba

1 kapsula dnevno pred spavanje.

Sadržaj
Aktivna komponenta u 1 kapsuli:
Ekstrakt herbe tribulusa (Tribulus terrestris L.) 1000 mg
      od toga saponina 900 mg
Uvoznik
Lama doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Tribulus Terrestris 90 1000mg 60 kapsula
Vaša ocena