OstroVit Fat Burner za žene 60 kapsula

Sagorevač masti namenjen ženama, 60 kapsula

Šifra
125458
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 60
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • žene
  • za mršavljenje
Cena 1.195,00rsd Redovna cena 2.195,00rsd
(Ušteda: 1.000,00 rsd)
-46%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

OstroVit Fat Burner formula za žene pruža ujednačenu podršku sastojaka koji pojačavaju lipolizu i ubrzavaju metabolizam masti.

Karnitin se tretira kao aminokiselina, iako je zapravo mnogo bliži B vitaminima po funkciji. Ima primarnu ulogu da olakša transport masnih kiselina dugih lanaca u ćelijske mitohondrije, u kojima se odvija proizvodnja energije. On pomaže našem organizmu da od unesene hrane stvori energiju, a ujedno sprečava nagomilavanje masnoća oko vitalnih organa jer mnoge masnoće ubacuje u ćelije, gde one sagorevaju oslobađajući energiju.

Najviše karnitina ima u mesu i namirnicama životinjskog porekla, tako da je posebno važno da ga vegetarijanci i vegani dodatno unose. Dnevno sa hranom čovek unese prosečno oko 50 mg karnitina. Organizam može sam da ga proizvede sintezom iz aminokiselina metionina i lizina, vitamina B-6, vitamina C, gvožđa i niacina, međutim to nije dovoljno, te ga moramo unositi i preko hrane ili suplemenata.

On predstavlja osnovu za produkciju hormona, uključujući i anabolne hormone poput testosterona, i zbog toga ga sportisti rado koriste za povećanje mišićne mase. Kontroliše štetan uticaj kortizola - hormona koji stimuliše kataboličke procese - na moždane i mišićne ćelije. Dodatno unošenje karnitina neophodno je kod sportova koji zahtevaju izdržljivost, poput maratona i biciklizma, jer kod intenzivnih sportova nivo karnitina značajno opada.

Karnitin može biti od velike koristi i dijabetičarima, jer pozitivno utiče na pojavu koja se zove dijabetska ketoza – prisustvo abnormalne količine ketona u krvi. Ona se javlja u nedostatku insulina, kada se masti pojačano metabolišu. Ketoni ili ketonska tela su toksične kisele supstance, produkt procesa iskorištavanja masnog tkiva za proizvodnju energije, koje se nagomilavaju u krvi i koji su uzrok mirisa na aceton kod nekih dijabetičara.

Upotreba

2 kapsule dnevno sa dosta tečnosti.

Uvoznik
Lama doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Fat Burner za žene 60 kapsula
Vaša ocena