OstroVit Carbo ugljeni hidrati pomorandža 1kg

Ugljeni hidrati, ukus pomorandža, 1kg

Šifra
125440
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 1kg
  • prah
  • plastična kutija
  • za sportiste
Cena 995,00rsd Redovna cena 1.200,00rsd
(Ušteda: 205,00 rsd)
-17%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

OstroVit Carbo je dijetetski suplement koji se bazira na ugljenim hidratima najvišeg kvaliteta, i kojeg, na prvom mestu, karakterizuje izuzetno kratko vreme apsorpcije. Organizmu omogućava postepen dotok energije tokom treninga a posebno je namenjen za ''sportove snage''. Pored ugljenih hidrata, Ostrovit Carbo sadrži još i esencijalne minerale, vitamine, kao i nutrijente koji podstiču zdravu cirkulaciju, a to su L-arginin i beta-alanin.

Ugljeni hidrati predstavljaju bazno ''gorivo'' za organizam. Izvor su energije za njegovo pravilno funkcionisanje. Glavni sastojak ovog proizvoda je maltodekstrin, tj. hidrolizat skroba. Izuzetno je biološki aktivan i veoma brzo se metaboliše, zahvaljujući čemu se ne zadržava dugo u želucu, kao što je to inače slučaj sa ugljenim hidratima.

Ugljeni hidrati su idealan izbor za brzo dobijanje energije i snage kod dugotrajnih i zamarajućih treninga poput trčanja i biciklizma. OstroVit Carbo odličan je za popunjavanje energetskih depoa (glikogen u mišićima). Zapravo, ovaj suplement je veoma brz, jeftin i izuzetno efektan način za nadoknadu energetskih rezervi.

Nakon treninga, ugljeni hidrati su najbolji izvor energije. Njigov unos ubrzava oporavak od treninga. Mišićni glikogen, kao primarni uskladišten oblik ugljenih hidrata, sprečava da dođe do razgradnje mišićnih proteina za proizvodnju energije (katabolizam mišića) u nedostatku drugih izvora energije. Ugljeni hidrati takođe imaju važnu ulogu u oslobađanju insulina, koji služi za sintezu proteina i glukoze.

Upotreba

Pomešati 50 g suplementa sa 500 ml vode. Konzumirati jednu porciju dnevno tokom treninga.

Uvoznik
Lama doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Carbo ugljeni hidrati pomorandža 1kg
Vaša ocena