Oral B Pro 4000 električna četkica za zube

Oral-B PRO 4000 CrossAction električna četkica za zube sa punjačem
Šifra
102617
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • uređaj sa punjačem
  • kutija
  • zubi
Cena 10.990rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
Otkrijte sledeći nivo inovacija u nezi zuba, koju vam donosi Oral-B, svetski lider u oblasti četkica za zube. Sa vlaknima pod precizno određenim uglom, glava četkice PRO 4000 sa CrossAction® tehnologijom projektovana je da delotvorno skine i ukloni više naslaga od obične četkice za zube, ostavljaju za sobom samo zapanjujuću čistoću. Odaberite Oral-B - brend #1 koju koriste stomatolozi širom sveta.

Osnovana 1950. godine u Kaliforniji, kompanija Oral-B obezbeđuje izuzetnu negu zuba potrošačima, stomatolozima i prodavcima širom sveta. Sa druge strane Atlantskog okeana, nemačka kompanija Braun GmbH, koja se kasnije udružila sa kompanijom Oral-B da bi kreirali električne četkice za zube sa punjačem, počela je da usavršava svoju veštinu izrade vrhunskih malih električnih uređaja pre više od 80 godina.

Oral-B sistem čišćenja sa 3D kretanjem osciluje, rotira i pulsira da bi uklonio i do 100% više naslaga od obične četkice za zube.

Oral-B PRO 4000 dolazi sa 4 opcije: Dnevno čišćenje plus Vidljivi senzor za pritisak, Nega desni, Osetljivo i Beljenje
Oral-B PRO 4000 ima Vidljivi senzor za pritisak koji svetli ukoliko pritisak pri pranju premaši preporučeni pritisak. Četkica kratko zadrhti na svakih 30 sekundi i duže nakon 2 minuta pranja.
Savršen ugao: CrossAction® uklanja i do 100% više naslaga od obične četkice za zube.
Pakovanje sadrži: ručka za četkicu za zube, baza za punjenje sa prostorom za odlaganje glava četkice, 3 glave za četkicu: 1 CrossAction, 1 Sensitive, 1 3D White.
Oral-B, brend #1 koju koriste stomatolozi širom sveta.

Garancija

Period važenja garancije: 24 meseca

Pogledajte spisak ovlašćenih servisa ovde

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Pro 4000 električna četkica za zube
Vaša ocena