PharmaSwiss OmegaDefend 60 kapsula

Koncentrovano riblje ulja sa omega-3 masnim kiselinama, 60 kapsula
Šifra
100102
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • 60
  • gel kapsule
  • blister u kutiji
  • omega masne kiseline
Cena 730rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

OmegaDefend je preparat koji sadrži riblje ulje u obliku koji je pogodan za resorpciju u organizmu. Riblje ulje sadrži jedinjenja koja se nazivaju polinezasićene masne kiseline, tj. eikozapentaensku (EPA)  i dokozaheksaensku (DHA) kiselinu, koje su neophodne u mnogim meraboličkim procesima. Međutim, ljudski organizam nema sposobnosti da sam sintetiše nezasićene masne kiseline. Zbog toga je neophodno zadovoljiti dnevne potrebe za EPA i DHA unosom dovoljne količine ribe (losos, skuša, tuna, sardele...) ili ukoliko postoji potreba, uzimanjem dijetetskih proizvoda kao što je OmegaDefend.

Svakodnevni unos nezasićenih masnih kiselina pomaže regulisanju povišenih nivoa triglicerida,kada promena režima ishrane ne daje zadovoljavajuće rezultate.

Riblje ulje učestvuje u procesu regulisanja povišenih nivoa masnoća u krvi, što predstavlja jedan od faktora rizika za nastanak srčanih oboljenja. U mnogim kliničkim studijama primećeno je da povećani unos određenih vrsta riba ili primena kapsula polinezasićenih masnih kiselina ima povoljan efekat na očuvanje kardiovaskularnog sistema. Stoga se unos ovih specifičnih masnih kiselina u tačno određenoj dozi kao dopuna ishrani posebno preporučuje kod osoba sa povećanim rizikom za razvoj bolesti srca i krvnih sudova. OmegaDefend kapsule sadrže visoko prečišćeno riblje ulje sa precizno definisanim dozama EPA i DHA. Preporučen dnevni unos OmegaDefend kapsula sadrži EPA i DHA u količinama u kojima je dokazana efikasnost primene preparata omega 3 masnih kiselina.

Upotreba

2 kapsule OmegaDefend jednom dnevno zadovoljavaju dnevne potrebe za polinezasićenim masnim kiselinama. Kapsule se uzimaju uz obrok, sa malo tečnosti.

Ne uzimati doze veće od preporučenih!

Sadržaj

1 kapsula OmegaDefend sadrži 843mg koncentrovanog ribljeg ulja u kome se nalaze omega 3 masne kiseline EPA i DHA u obliku etilestara i triglicerida u količinama koje odgovaraju:

EPA (eikozapentaenska kiselina) etilestar 235mg

DHA (dokozaheksaenska kiselina) etilestar 192mg.

Ostali sastojci: želatin, voda i aditiv humektant: glicerol (E422).

Proizvod ne sadrži veštačke boje, šećere, konzervanse i veštačke arome.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:OmegaDefend 60 kapsula
Vaša ocena