Nutrino Kaša pirinač i kukuruz sa bananom 200g

Mlečna kaša, pirinač i kukuruz sa bananom, 200g
Šifra
113339
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 200g
  • kaša
  • zip kesa
  • bebe 6m+
  • kukuruz, pirinač
Cena 268 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Dijetetski proizvod. Hrana za odojčad i malu decu. Za uzrast od 6. meseca. Sa dodatkom 13 vitamina, gvožđa, cinka i joda. Sadrži gluten. Pakovano u zaštitnoj atmosferi./Pakovano u kontrolisanoj atmosferi./Pakirano u zaštićenoj atmosferi.

Ovo pakovanje sa ziperom čuva svežinu
100% UKUSNO
+ 13 VITAMINA
Gvožđe, Cink, Jod
SA INULINOM
Žitne kaše „NUTRINO“ se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitne kaše su bogate gvožđem koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece. Izvor vlakana. Daju osećaj sitosti.
NUTRINO predlaže Proširete meni vašeg mališana raznovrsnim ukusima voćnih pirea u mekanoj i praktičnoj »pauč« ambalaži. Možete ga poneti sa vama dok ste u šetnji, u gostima ili kada idete na put.

Sadržaj
Sastojci: žitarice 44% (pirinčano brašno 23%, kukuruzno brašno 21%), punomasno mleko u prahu 32%, banana 13%, šećer, inulin 1%, so, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferilacetat, retinilacetat, holekalciferol, nikotinamid, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, kalcijum-D-pantotenat, cijanokobalamin, filohinon), minerali (gvožđe (II)-fumarat, cink-oksid, kalijum-jodid) i vanila.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Kaša pirinač i kukuruz sa bananom 200g
Vaša ocena