Abela Pharm Naturoplex brusnica

Preparat na bazi sprašenog ploda brusnice, 20 kapsula
Šifra
100224
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 20
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 828 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

Proizvod celog ploda Američke brusnice

Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® Brusnice provereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.

Rezultati ovih studija pokazali su i da je Naturoplex® brusnica mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocianidinima.

Patentirana i dokazano efikasna brusnica
Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Upravo ovaj spektar komponenti iz brusnice čini Naturoplex® Brusnicu jedinstvenom.
Aktivni sastojci Naturoplex® Brusnice  su bili predmet brojnih kliničkih studija, komparativnih unakrsnih studija, kao i studija bezbednosti.
Francuska Agencija za Bezbednost Hrane potvrdila je da količina aktivnih materija u dnevnoj dozi preparata Naturoplex® Brusnica efikasno pomaže da se spreči prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Na ovaj način štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i izazovu urinarnu infekciju.

Upotreba

Odrasli i deca starija od 3 godine: 1-2 kapsule dnevno.

Napomene:
- Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!
- Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Kontraindikacije:
- Preosetljivost na neku od komponenti preparata
- Ne preporučuje se deci ispod 3 godina starosti
- Ne preporučuje se dojiljama i trudnicama
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Naturoplex brusnica
Vaša ocena