Načini plaćanja

Kupci plaćanje mogu obaviti na sledeće načine:

  1. plaćanje platnim karticama online;
  2. plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke u maksimalnom iznosu do 25,000 RSD (pri prvoj kupovini) i
  3. uplata na račun (e-banking ili nalogom u banci / pošti)

 

  1. Plaćanje platnim karticama Dina, Maestro, Visa, MasterCard i American Express je realizovano u saradnji sa WSPay i obavlja se na posebnoj stranici jednostavnim unosom podataka sa vaše platne kartice. Nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je vaša porudžbina odobrena i u procesu pripreme za isporuku. Cena isporuke je uključena u ukupan račun koji plaćate i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako napravite bilo kakvu grešku prilikom plaćanja karticama ili niste sigurni da li je transakcija uspela možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@hiper.rs, najbolje do 24h od plaćanja da bismo ispravili grešku.

U skladu sa Ugovorom sa Banca Intesa ad Beograd, procesorom platnih kartica, podaci o platnim karticama koje kupac unosi prilikom plaćanja nisu dostupni našem sistemu.

Više o zaštiti poverljivih podataka o transakciji.

Izjava o konverzijama

Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

  1. Prilikom preuzimanja pošiljke na adresi koja je navedena za isporuku, plaćate kuriru gotovinom. Ova opcija je moguća za iznos porudžbine koji je manji od 25,000 RSD (ukoliko je iznos kupovine veći od 25,000rsd nije moguće plaćanje gotovinom kada vam pošiljka stigne i potrebno je da izaberete neki od druga dva načina plaćanja). Cena isporuke je uključena u ukupan iznos koji ste dobili na vašu e-mail adresu uz potvrdu porudžbine i to je ukupan iznos za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke. To je i i znos koji je odštampan na adresnici pošiljke i preko tog iznosa nema nikakvih dodatnih provizija koje je potrebno platiti.
  2. Uplatu na naš račun možete izvršiti uplatom na šalteru banke ili prenosom novca e-banking nalogom. Ako izaberete ovu opciju, dobićete na vašu e–mail adresu instrukcije za uplatu u vidu popunjenog naloga za banku. Predračun u ovom slučaju važi 5 dana i odobrava se tek nakon evidentiranja vaše uplate na našem računu, što u zavisnosti od banke iz koje vršite uplatu i doba dana kada uplaćujete, može potrajati od 1h do 24h. Cena isporuke je uključena u ukupan iznos koji uplaćujete i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.