Poručivanje telefonom:
011.313.0.494
069.313.0.450

Načini plaćanja

Kupci plaćanje mogu obaviti na sledeće načine:

1. plaćanje platnim karticama online;

2. plaćanje gotovinom u maksimalnom iznosu do 25,000 RSD prilikom preuzimanja pošiljke i

3. uplata na račun (e-banking ili nalogom u banci / pošti)

1. Plaćanje platnim karticama Visa i MasterCard je realizovano u saradnji sa UniCredit Bank Beograd i obavlja se na stranici banke jednostavnim unosom podataka sa vaše platne kartice. Nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je vaša porudžbina odobrena i u procesu pripreme za isporuku. Ako plaćate platnim karticama, pored ekonomične isporuke, možete izabrati i opciju hitne isporuke za adrese pokrivene zonama za ovu vrstu isporuke u Beogradu. Cena pakovanja i isporuke je uključena u ukupan račun koji plaćate i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako napravite bilo kakvu grešku prilikom plaćanja karticama ili niste sigurni da li je transakcija uspela možete nas kontaktirati na e-mail: office@hiper.rs ili na broj telefona 011.313.0.494, najkasnije 24h od plaćanja da bismo ispravili grešku.

Više o zaštiti poverljivih podataka o transakciji.

2. Prilikom preuzimanja pošiljke na adresi koja je navedena za isporuku plaćate kuriru gotovinom. Ova opcija je moguća za iznos porudžbine do 25,000 RSD. Cena pakovanja i isporuke je uključena u ukupan iznos koji ste dobili na vašu e-mail adresu uz potvrdu porudžbine i to je ukupan iznos za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke.

3. Uplatu na naš račun možete izvršiti uplatom na šalteru banke ili prenosom novca e-banking nalogom. Ako izaberete ovu opciju, dobićete na vašu e–mail adresu instrukcije za uplatu u vidu popunjenog naloga za banku. Predračun u ovom slučaju važi 5 dana i odobrava se tek nakon evidentiranja vaše uplate na našem računu, što u zavisnosti od banke iz koje vršite uplatu i doba dana kada uplaćujete, može potrajati od 1h do 24h. Ako izaberete ovu opciju plaćanja, nije moguće izabrati opcije hitne isporuke, već možete izabrati samo ekonomičnu isporuku. Cena ekonomične isporuke je uključena u ukupan iznos koji uplaćujete i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako imate pitanje ili vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas na e-mail: office@hiper.rs ili 7 dana u nedelji od 8:30 do 23:30 na telefone: 011.313.0.494 ili 069.313.0.450

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2018. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti