Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Načini plaćanja

Kupci plaćanje mogu obaviti na sledeće načine:

1. plaćanje platnim karticama online;

2. plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke u maksimalnom iznosu do 25,000 RSD  (pri prvoj kupovini) i

3. uplata na račun (e-banking ili nalogom u banci / pošti)

1. Plaćanje platnim karticama Visa i MasterCard je realizovano u saradnji sa UniCredit Bank Beograd i obavlja se na poslednjoj stranici potvrde porudžbine jednostavnim unosom podataka sa vaše platne kartice. Nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je vaša porudžbina odobrena i u procesu pripreme za isporuku. Cena isporuke je uključena u ukupan račun koji plaćate i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako napravite bilo kakvu grešku prilikom plaćanja karticama ili niste sigurni da li je transakcija uspela možete nas kontaktirati na e-mail: office@hiper.rs ili na broj telefona 011.313.0.494, najkasnije 24h od plaćanja da bismo ispravili grešku.

Više o zaštiti poverljivih podataka o transakciji.

2. Prilikom preuzimanja pošiljke na adresi koja je navedena za isporuku, plaćate kuriru gotovinom. Ova opcija je moguća za iznos porudžbine do 25,000 RSD za prvu kupovinu kod nas. Cena isporuke je uključena u ukupan iznos koji ste dobili na vašu e-mail adresu uz potvrdu porudžbine i to je ukupan iznos za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke. To je i i znos koji je odštampan na adresnici pošiljke i preko tog iznosa nema nikakvih dodatnih provizija koje je potrebno platiti.

3. Uplatu na naš račun možete izvršiti uplatom na šalteru banke ili prenosom novca e-banking nalogom. Ako izaberete ovu opciju, dobićete na vašu e–mail adresu instrukcije za uplatu u vidu popunjenog naloga za banku. Predračun u ovom slučaju važi 5 dana i odobrava se tek nakon evidentiranja vaše uplate na našem računu, što u zavisnosti od banke iz koje vršite uplatu i doba dana kada uplaćujete, može potrajati od 1h do 24h. Cena ekonomične isporuke je uključena u ukupan iznos koji uplaćujete i nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako imate pitanje ili vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas na e-mail: office@hiper.rs ili radnim danima od 9:00 do 19:00 na telefone: 011.313.0.494 ili 069.313.0.450

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti