BioTechUSA Multihypotonic napitak narandža 1000ml

Napitak sa koktelom ugljenih hidrata, vitamina i minerla, ukus narandža, 1000ml
Šifra
102155
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 1l
  • napitak
  • plastična boca
Cena 1.590 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
- Ugljeni hidrati i elektroliti
- Rehidratacija i obnova energije
- Povećanje sportskih performansi
- Brži oporavak
Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija. Sa druge strane, voda služi i za termoregulaciju, tako što isparava sa površine kože i snižava temperaturu tela. Ovo su osnovni razlozi iz kojih je toku fizičkih napora veoma je važno obezbediti adekvatan unos tečnosti.
Međutim, u toku treninga javlja se i potreba obnove energetskih rezervi koje se tada ubrzano troše. Ako se one iscrpe, tada telo mora da pređe na druge izvore energije, a to znači da započne sa razgradnjom mišića u energetske svrhe. Na taj način postižu se upravo suprotni efekti od željenih, pa telo intezivno gubi na mišićnoj masi umesto da stimuliše mišićni rast
Multihypotonic drink predstavlja rešenje oba problema. On je u obliku tečnog koncentrata koncipiran da održi visok energetski nivo tokom intezivnih napora i organizmu nadoknadi vitalne supstance tj. vitamine i minerale koje telo gubi znojenjem. On sadrži koktel prostih, složenih ugljenih hidrata, vitamina i minerala u cilju brzog ali postojanog priliva energije. Njegovom upotrebom izbećićete pad snage i motivacije, što će Vaš trening podići na viši nivo.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Multihypotonic napitak narandža 1000ml
Vaša ocena