Miamar Perga Power 300g

Proizvod na bazi meda i fermentisanog polena, 300g

Šifra
120523
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 300g
  • med
  • staklena teglica
  • med
Cena 2.190,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

PERGA POWER zahvaljujući svojim zdravim osobinama doprinosi poboljšanju i očuvanju imuniteta, ko želi da drži dijetu može bez problema da koristi PERGA POWER, pogodan je i za sportiste zbog sposobnosti da regeneriše mišićnu masu nakon napornog meča. Naš organizam je svakodnevno izložen različitim psihofizičkim naporima, koji u kombinaciji sa drugim štetnim faktorima poput zagađenosti životnog okruženja, loše ishrane, stresa, nepravilnog sna itd. mogu da prouzrokuju razne negativne konsekvence po naš organizam. Prirodni vrcani med i perga daju savršeno izbalansiran odnos i krajni proizvod PERGA POWER.

Perga predstavlja najvredniji sastojak svih Miamar proizvoda pčelinjeg porekla. To je fermentisani polen koji pčele stvaraju na sledeći način: unose u košnicu polen sakupljen sa cvetova, prerađuju ga dodajući mu enzime iz pčelinjih izlučevina i zalivaju ga medom. Pod uticajem ovih procesa  dolazi do fermenticaje koja traje oko 21 dan. Perga je jedna od najvrednijih ,,superhrana” obzirom na svoj energetski bogat sastav i visoku koncentraciju proteina. Za razliku od sirovog polena, perga ima 10 puta više hranljivih sastojaka.

Perga je naročito bogata vitaminom P – rutinom, koji je u pergi prisutan u izuzetno visokoj koncentraciji, većoj nego u bilo kojoj drugoj namirnici. Od vitamina obiluje i provitaminom A, zatim vitaminima B grupe, kao i vitaminima C, D, E i K. Nutritivne komponente  perge su i belančevine, ugljeni hidrati, masne kiseline i sve nezamenljive aminokiseline, minerali, proteini, polifenoli, eterična ulja, enzimi, pigmenti…

Upotreba

Sadržaj iz jedne kesice ujutru, pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrbe vode. Nakon uzimanja preparata izbegavati konzumiranje hrane i napitaka barem još 30 minuta. Preporučena doza preparata može se povećati kad se primenjuje u terapeutske svrhe (1-3 kesice dnevno).

Posebne napmene:

Preparat PERGA POWER nema nikakvih kontraindikacija i mogu je koristiti sve osobe bez ikakvog vremenskog ili starosnog ograničenja, izuzev osoba koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sadržaj

Sastavne komponente preparata PERGA POWER su izbalansirane u sledećem odnosu:

  • Perga više od 36gr
  • Prirodni vrcani med = do 300gr
Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Perga Power 300g
Vaša ocena