Miamar Perga Pergolino 250g

Proizvod na bazi meda i fermentisanog polena namenjen deci, 250g

Šifra
120524
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 250g
  • med
  • staklena teglica
  • deca
  • med
Cena 1.146,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Od najranijeg detinjstva PERGA PERGOLINO se može koristiti kao saveznik, preventiva i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece. Dobrobiti su: jačanje imunog sistema, antiseptičko dejstvo, povećanje hemoglobina i jačanje krvnih sudova. Pored toga i regulacija probave, bolja apsorpcija hrane, ishrana mozga, jačanje memorije, povećanje pozitivnih komponenti kostiju i mišića kod dece. Potrudili smo se da preparat potpuno podredimo istančanom dečijem ukusu. Koristimo najkvalitetniji livadski med i pergu sa pašnjaka, posebnim procesom, uz očuvanje kvaliteta i lekovitosti, dobili kremastu strukturu PERGE PERGOLINO.

Perga predstavlja najvredniji sastojak svih Miamar proizvoda pčelinjeg porekla. To je fermentisani polen koji pčele stvaraju na sledeći način: unose u košnicu polen sakupljen sa cvetova, prerađuju ga dodajući mu enzime iz pčelinjih izlučevina i zalivaju ga medom. Pod uticajem ovih procesa  dolazi do fermentacije koja traje oko 21 dan. Perga je jedna od najvrednijih ,,superhrana” obzirom na svoj energetski bogat sastav i visoku koncentraciju proteina. Za razliku od sirovog polena, perga ima 10 puta više hranljivih sastojaka.

Perga je naročito bogata vitaminom Prutinom, koji je u pergi prisutan u izuzetno visokoj koncentraciji, većoj nego u bilo kojoj drugoj namirnici. Od vitamina obiluje i provitaminom A, zatim vitaminima B grupe, kao i vitaminima C, D, E i K. Nutritivne komponente  perge su i belančevine, ugljeni hidrati, masne kiseline i sve nezamenljive aminokiseline, minerali, proteini, polifenoli, eterična ulja, enzimi, pigmenti…

Upotreba

Za decu 1-3 godine preporučena doza je 1 gr PERGE PERGOLINO na kilogram telesne težine deteta bez upotrebe vode. Za doze koje se koriste u terapeutske svrhe konsultovati pedijatra.

Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Perga Pergolino 250g
Vaša ocena