Miamar Perga Herba 250g

Proizvod na bazi meda, fermentisanog polena i lekovitog bilja, 250g

Šifra
120522
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 250g
  • med
  • staklena teglica
  • med
Cena 1.749,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Perga, med i lekovito bilje daju prirodni preparat – PERGA HERBA koji se  sastoji od vrcanog livadskog meda, kao i Perge sa odabranih vrsta lekovitih biljaka. U prirodi postoji mnogo zdravih pčelinjih proizvoda, međutim, PERGA HERBA spada u najlekovitije i najdelotovrnije proizvode koji nastaju od strane pčela. Sama njena struktura za naš organizam predstavlja eliksir zdravlja koji je neophodan da se unese kako bi naše telo bilo zadovoljeno ,,dnevnom dozom zdravlja”.

Perga Herba predstavlja jedan od najzdravijih proizvoda iz košnice!

Perga predstavlja najvredniji sastojak svih Miamar proizvoda pčelinjeg porekla. To je fermentisani polen koji pčele stvaraju na sledeći način: unose u košnicu polen sakupljen sa cvetova, prerađuju ga dodajući mu enzime iz pčelinjih izlučevina i zalivaju ga medom. Pod uticajem ovih procesa  dolazi do fermenticaje koja traje oko 21 dan. Perga je jedna od najvrednijih ,,superhrana” obzirom na svoj energetski bogat sastav i visoku koncentraciju proteina. Za razliku od sirovog polena, perga ima 10 puta više hranljivih sastojaka.

Perga je naročito bogata vitaminom P rutinom, koji je u pergi prisutan u izuzetno visokoj koncentraciji, većoj nego u bilo kojoj drugoj namirnici. Od vitamina obiluje i provitaminom A, zatim vitaminima B grupe, kao i vitaminima C, D, E i K. Nutritivne komponente  perge su i belančevine, ugljeni hidrati, masne kiseline i sve nezamenljive aminokiseline, minerali, proteini, polifenoli, eterična ulja, enzimi, pigmenti…

Upotreba

Drvenom kašikicom ujutro, pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe tečnosti. U terapeutske svrhe doza se povećava na dve do tri kašikice u toku dana. Uzimati jednu ujutru pola sata pre doručka, jednu pola sata pre ručka i jednu uveče dva sata posle poslednjeg obroka pred spavanje.

Preparat PERGA HERBA nema nikakvih kontraindikacija i mogu ga koristiti odrasli i deca preko 3 godine, izuzev osoba koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sadržaj

Sastavne komponente preparata PERGA HERBA  su:

Perge više od 21 gr sa lekovitih biljaka i vrcani livadski med do 250gr.

Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Perga Herba 250g
Vaša ocena