Vitabiotics Menopace

Kompleks sa vitaminima, mineralima i sojinim izoflavonima za žene u menopauzi i nakon menopauze, 30 tableta
Šifra
105774
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 30
  • tablete
  • blister u kutiji
  • žene
Cena 1.139 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Nutritivni balans tokom i nakon menopauze

Žene se sve više trude da na prirodan način, održe dobro zdravlje tokom menopauze. Menopace® je sveobuhvatna formula sastavljena od 21-og nutrienta i može se koristiti samostalno ili uporedo sa hormonskom terapijom (HRT).

Pomoć u regulaciji hormonske aktivnosti

Tokom menopauze, jajnici kod žena proizvode sve manje ženskih polnih hormona, estrogena i progesterona. Zato Menopace® sadrži i vitamin B6, koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.

Pomoć u održavanju dobrog zdravlja tokom menopauze

Menopace® sadrži vitamin B12, kao i tiamin (vit. B1), koji doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Takođe, sadrži i umerene količine prirodnih sojinih izoflavona,tj. obezbeđuje izoflavone Daidzein, Glicitein i Genistein.

Sinteza kolagena

Estrogen ima stimulišući efekat na sintezu kolagena, supstance koja učestvuje u izgradnji kosti i čini kožu elastičnom i zategnutom. Nakon menopauze, sa opadanjem nivoa estrogena, opada i produkcija kolagena. Menopace® sadrži vitamin C, koji doprinosi normalnoj sintezi kolagena, a time i normalnoj formaciji i izgledu kože, hrskavice, kostiju i krvnih sudova.

Minerali za zdrave kosti

Očuvanje koštanog sistema je posebno bitno za žene u menopauzi i nakon nje. Menopace® obezbeđuje neophodne količine magnezijuma, cinka i vitamina D3, koji doprinose očuvanju koštanog sistema.Vitamin D takođe utiče na absorpciju i iskoristljivost kalcijuma iz hrane. Menopace® se može koristiti sa Osteocare®-om.

Nutrienti za zdravo srce

Smatra se da sniženi nivo estrogena ima negativan uticaj na kardio-vaskularni sistem žene u kasnijim godinama. Kao što je ranije pomenuto, Menopace® sadrži thiamin (vit.B1), koji doprinosi normalnoj funkciji srca. S druge strane, folna kiselina, vitamin B12 i B6 doprinose snižavanju nivoa homocisteina, što je od presudnog značaja za zdravlje kardio-vaskularnog sistema.

Upotreba
1 tableta dnevno uz obrok
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Menopace
Vaša ocena