MaxMedica MenoFlavon

Pomoć za ublažavanje tegoba u menopauzi, 30 kapsula
Šifra
105056
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 30
  • kapsule
  • blister u kutiji
Cena 472 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Ako ste u menopauzi ublažiće vam tegobe (nalete vrućine, nervozu, nesanicu) i smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih i malignih oboljenja. Preporučuje se i kao dopuna terapiji za osteoporozu.

Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štiti i od kardiovaskularnih i malignih bolesti.
 

INDIKACIJE

za ublažavanje tegoba u menopauzi
kao dodatna terapija kod osoba sa osteoporozom
kod osoba sa srčanim oboljenjima
Upotreba
Upotreba: 1 kapsula dnevno u jutarnjim časovima
 


 
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deci, trudnicama i dojiljama se ne preporučuje da uzimaju izloflavonide soje, jer ne postoji dovoljno podataka o njegovom delovanju na ovu populaciju. Osobe obolele od kancera i sa hipertirodizmom ne bi trebalo da uzimaju ove preparate.
NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.
 

Sadržaj
Sadrži suvi ekstrakt soje (minimalni sadražaj izoflavona 40%).
 
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:MenoFlavon
Vaša ocena