MaxMedica Veno Max 30 kapsula

Preparat za pomoć kod venske insuficijencije i hemoroida, 30 kapsula

Šifra
127299
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 30
  • kapsule
  • kutija
  • oralno
  • bioflavonoidi
Cena 1.396,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Veno Max u sebi sadrži optimalan odnos bioflavonoida diosmina i hesperidina, uz dodatak biljnog polifenola trans-resveratrola. Ova formula je namenjena za tretman venske insuficijencije i hemoroida.
Diosmin i hesperidin su bioflavonoidi koji imaju antioksidativno, antiinflamatorno i vazoprotektivno delovanje, i koriste se u tretmanu venske insuficijencije i hemoroida.
Diosmin i hesperidin u optimalnom odnosu 90:10 štite vene, povećavaju njihov tonus, smanjuju kapilarnu propustljivost, povećavaju otpornost kapilara i omogućavaju normalan protok krvi.
Resveratrol je biljni polifenol i ima antioksidativno, antiinflamatorno, antiaterogeno, kardioprotektivno i antiproliferativno dejstvo. Postoji u obliku cis- i trans- izomera, od kojih je trans- izomer biološki aktivan. Zahvaljujući svom antioksidativnom potencijalu, resveratrol štiti zid krvnih sudova od oštećenja, a usled svog antiinflamatornog delovanja, sprečava prekomerno oslobađanje proinflamatornih citokina. Resveratrol utiče na oslobađanje azot monoksida (NO) i na taj način doprinosi održavanju homeostaze vaskularnog tonusa.

Upotreba

1 kapsula dnevno.

Sadržaj
Aktivni sastojci u 1 kapsuli:
Diosmin 450 mg
Hesperidin 50 mg
Trans-resveratrol 100 mg
Uvoznik
Par Pak doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Veno Max 30 kapsula
Vaša ocena