MaxMedica Re-Start 20 tableta

Preparat za povećanje energije, 20 tableta

Šifra
127298
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 20
  • tablete
  • kutija
  • oralno
  • odrasli
Cena 1.176,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Re-Start je formula bazirana na amino kiselinama, alfa-lipoinskoj kiselini i vitaminima koji zajednički deluju i doprinose ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica konzumacije alkoholnih pića.

L-glutamin učestvuje u regulaciji acido-bazne ravnoteže u organizmu i on je jedna od najvažnijih aminokiselina kada je telo izloženo metabolički stresnim situacijama.
Ćilibarna kiselina pomaže u ublažavanju tegoba ,,mamurluka" mehanizmom aktiviranja degradacije acetaldehida (toksičnog sporednog produkta metabolizma alkohola) u CO2 i vodu. 
Istraživanja su pokazala da fumarna kiselina u kombinaciji sa ćilibarnom kiselinom, vitaminima B kompleksa i određenim aminokiselinama (L-glutamin, L-cistein) može da ima pozitivan efekat na prevenciju ili smanjenje efekata alkoholnog ,,mamurluka".
L-cistein je aminokiselina koja ispoljava antioksidativna i antiinflamatorna svojstva i ima pozitivan efekat na prevenciju ili smanjenje efekata alkoholnog ,,mamurluka".
Alfa-lipoinska kiselina deluje antioksidativno i bitan je kofaktor u reakcijama proizvodnje energije u organizmu. Ispitivanja su potvrdila da alfa-lipoinska kiselina može biti korisna pri akutnoj intoksikaciji alkoholom.
Vitamini B2, B6 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upotreba

Uzeti 2 tablete pre konzumiranja alkoholnih pića i 2 tablete nakon.

Sadržaj
Aktivni sastojci u 2 tablete:
L-glutamin 250 mg
Ćilibarna kiselina 200 mg
Vitamin C (L–askorbinska kiselina) 80 mg
Fumarna kiselina 75 mg
L-cistein  30 mg
Alfa-lipoinska kiselina  20 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 5 mg
Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 5 mg
Uvoznik
Par Pak doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Re-Start 20 tableta
Vaša ocena