Maxler Vitamin E 150 IU 60 kapsula

Vitamin E 150mg, 60 kapsula

Šifra
125344
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 60
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • za imunitet
  • vitamin e
Cena 1.200,00rsd Redovna cena 1.448,00rsd
(Ušteda: 248,00 rsd)
-17%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Vitamin E pomaže našem organizmu da zaštiti ćelije od razarajućeg dejstva slobodnih radikala i preranog starenja. Vitamin E omogućava jačanje imunog sistema i poboljšava fizičku izdržljivost, povećava energiju i redukuje oštećenja mišića nakon treninga.

Naš organizam ne može sam da sintetiše vitamin E, i zato je neophodno unositi ga putem hrane i dodataka ishrani. Možemo ga naći u pšeničnim klicama, soji, biljnim uljima, semenu suncokreta, margarinu, lisnatom povrću, jajima, ribi, piletini...

Postoji osam vrsta tokoferola, a najaktivniji i najdelotvorniji oblik jeste alfa-tokoferol. Sa selenom ima sinergijsko dejstvo, te se često mogu naći zajedno u preparatima ili se preporučuje njihovo kombinovanje.

Vitamin E najčešće se preporučuje kao deo tretmana u borbi protiv protiv steriliteta kod oba pola i prevencije spontanih pobačaja, pa je zato dobio naziv tokoferol (grč. tokos - deca, potomci, porod; phero - rađam, nosim).

Veoma je jak i aktivan antioksidant i kao takav neutrališe slobodne radikale i time usporava proces starenja. Koristi se protiv štetnog dejstva oksidacije, stresa, ozona, zračenja, žive, azotdioksida i pušenja.

Upotreba

1 kaspula dnevno nakon jela.

Sadržaj
Sastav u 1 kapsuli:
Prirodni vitamin E (D-alfa tokoferol koncentrat) 150 mg
Uvoznik
Lama doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Vitamin E 150 IU 60 kapsula
Vaša ocena