Libresse Natural Care

Normal Panty Liners 58 higijenskih uložaka
Šifra
101174
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 58
  • higijenski ulošci
  • kesa
  • intimna regija
  • žene
Cena 370 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Libresse Natural Care dnevni ulošci imaju kao pamuk nežan površinski sloj sa prirodnim esencijama aloe vere i kamilice, poznatim po blagotvornom dejstvu. Libresse Natural Care pruža osećaj svežine i čistoće a ne sadrži nikakve parfeme.
Libresse ima sistem kapi na svom pakovanju koji objašnjava kapacitet upijanja na način koji je jedinstven u celom proizvodnom asortimanu i pomaže vam da nađete proizvod koji vam najviše odgovara. Šest kapi predstavlja kapacitet upijanja od najnižeg do najvišeg nivoa. Libresse ulošci imaju super-upijajuće jezgro koje zadržava tečnost unutar uloška. Super-upijajuće perle pomažu da se tečnost što pre udalji od tela.
SecureFit™ tehnologija dizajnirana je ide u korak sa tobom. Jedinstveni oblik jezgra savršeno prijanja i sa prednje i sa zadnje strane,  čineći da se osećaš sigurno koliko god da se krećeš. Što bolje pristaje, osećaš se sigurnije. Samo Libresse ulošci imaju SecureFit™ tehnologiju sa jedinstvenim oblikom dizajniranim tako da savršeno pristaje tvom telu i ostaje na mestu.
Oblikovan da prati Vaše obline, poseduje barijere koje sprečavaju curenje kao i DryFast™ tehnologija za brzu apsorbciju. Mekana površina, nežna pri kontaktu sa tvojom kožom.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Natural Care
Vaša ocena