Green Medic Libido 30 tableta

Za poboljšanje seksulane funkcije, 30 tableta
Šifra
100353
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
  • 30
  • tablete
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 990 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Only 0 left
Može Vam se svideti
Opis
Libido je prirodna biljna formula u formi tableta, koja pomaže pri problemima erektilne disfunkcije i pruža dužu i jaču erekciju penisa, produžuje seksualni odnos i povećava seksualni nagon i libido.

Prirodni sastojci ubrzavaju mikro-cirkulaciju, dovode više kiseonika u krvotok penisa i obezbeđuju veću prokrvljenost tokom erekcije i samim tim čvršći i vizuelno veći polni organ. Ovim se obezbeđuje jača i duža erekcija.

Upotreba
3 puta dnevno po 1 tableta posle jela, najmanje 6 nedelja
Sadržaj
Ginko (Ginko biloba) je jedna od najstarijih živih vrsta drveća na planeti. Dokazano je da ima anti-oksidativno dejstvo, pojačava vazodilataciju (širenje krvnih sudova), ne remeteći krvni pritisak i poboljšavajući perifernu cirkulaciju. Upravo to ga stavlja na listu biljaka korisnih za tretiranje impotencije i slabe erekcije. 

Žen-Šen (Panax ginseng) sadrži ginsenosid za koji se smatra da oslobađa testosteron, što dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnosti. Kineski lekari ga propisuju za muškarce i žene koji pate od niskog LIBIDA. Studije pokazuju da pomaže lečenju erektilne disfunkcije, jer izaziva širenje krvnih sudova i povećava dotok krvi u penis. 

Grčko seme (Trigonella foenum graecum) se tradicionalno koristi kao afrodizijak i opšti tonik za poboljšanje metabolizma i očuvanje zdravlja, jer povoljno utiče na apetit i deluje protiv slabosti, ublažava upalne procese, jača organizam nakon dugotrajnog bolovanja, leči impotenciju i popravlja kvalitet sperme.

Rtanjski čaj u narodu vlada mišljenje da se pod ovim imenom krije mešavina čaja, međutim to je jedinstven naziv za lekovitu biljku Saturea Montana. Tradicionalno se koristi kao afrodizijak i za jačanje organizma. 

Cink je esencijalni mineral koji je aktivator velikog broja enzimskih sistema u organizmu. Važan je u sintezi DNK i RNK, neophodan je za rast i deobu ćelija i za normalno funkcionisanje polnih organa i održavanje seksualne sposobnosti.

Peršun (Petroselinum crispum) je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. Podstiče izlučivanje štetnih materija iz organizma, a povoljno utiče na cirkulaciju i na funkcionisanje urinarnog trakta. Lekari narodne medicine peršun odvajkada preporučuju kao lek protiv bolesti bubrega, mokraćnih puteva, dijabetesa i za lečenje impotencije.

Očajnica (Marubium vulgare) sadrži gorke sastojke i upotrebljava se kao sredstvo za jačanje i oporavak organizma. Spada u najstarije lekovite biljke, koje su u upotrebi još od vremena Egipta. Reguliše produkciju testosterona.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Libido 30 tableta
Vaša ocena