Laura Protettiva krema za ruke 110ml

Krema za osetljivu, grubu i dehidriranu kožu ruku, 110ml

Šifra
124824
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 110ml
  • krema
  • kutija
  • ruke
Cena 192,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Laura krema za ruke je brzo upijajuća, a na površini kože kreira zaštitni film, poput nevidljive rukavice.

Namenjena je obnovi osetljive, dehidrirane i grube kože koja je bogata lipidima. Bogata formula prijatnog mirisa, koža je brzo upija, a ona dobro neguje i ne ostavlja osećaj lepljivosti nakon nanošenja.

Koži vraća njenu prirodnu elastičnost, hidrira je a formiranjem zaštitnog filma na površini kože, osetljivu štiti od crvenila, isušivanja i loših uticaja spoljne sredine.

Glicerin: Sastavni je deo hidrolipidnog sloja kože i zato ga veoma dobro podnosimo. On vezuje velike količine vode i regeneriše vlastite kožne barijerne funkcije. Tako veoma efektivno povečava elastičnost kože. Pritom ublažava i smiruje kožne iritacije i oštećenja.

Silikonsko ulje: Naneta krema na koži obezbeđuje prisustvo dimetikona odgovarajućeg viskoziteta, čime se sprečava kontakt kože i štetnih agenasa.

Ši buter: Prirodna biljna mast dobijena iz plodova Shea drveta predstavlja odličan emolijens - hrani i štiti kožu od isušivanja. Na površini naše kože stvara zaštitni film i tako sprečava dehidrataciju kože a u isto vreme je i hrani. Bogata je proteinima, mineralima, vitaminima A i E kao i zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama koje obezbeđuju dobru emolijentnost i razmazivost kreme, kao i njenu adhezivnost za kožu ruku.

Uvoznik
CosmoSkin doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Protettiva krema za ruke 110ml
Vaša ocena