Koloid Srebrna rukavica

Srebrna rukavica sa jonima srebra za skidanje šminke

Šifra
119903
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 1
  • lice
  • za žene
Cena 998,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Skidanje šminke pre odlaska na spavanje je neophodno svakoj ženi koja kožu lica želi da održi zdravom i svežom. Nakon jutarnjeg umivanja, napornog dana na poslu ili povratka iz noćnog izlaska, veoma je važno skinuti svu nečistoću koja se sakupila u porama. Srebrna rukavica je savršena zamena za sve preparate koji se preporučuju za skidanje šminke, jer omogućava da kožu lica očistite na jednostavan, efikasan i sasvim prirodan način.

Najsavremenija tehnološka dostignuća u primeni nanotehnologije, omogućila su trajno integrisanje jona srebra u tkaninu srebrne rukavice. značaj ovakve primene leži u prirodnoj sposobnosti srebra da uništava bakterije, uzročnike velikog broja kožnih oboljenja. takođe, joni srebra ne dozvoljavaju zadržavanje istih na mikrofiber tkanini, već ih uništavaju u najkraćem mogućem roku.

Osim što sa lica temeljno skida sve nanose šminke, srebrna rukavica objedinjuje i osnovne faze kozmetičkog tretmana – čišćenje, piling i masažu, čineći je time felksibilnijom i zdravom. Dokazano je da temeljno i kvalitetno očišćena koža vidno sporije stari. Nasuprot tome, puder, kao i druge vrste šminke zatvaraju pore, čime stvaraju savršene uslove za prerani nastanak bora.

Srebrna rukavica je posebno namenjena čišćenju predela oko očiju i sa lica bez napora skida čak i vodootpornu maskaru. Veoma je korisna za uspostavljanje savršenog balansa kože jer izbegavajući hemikalije iz raznih preparata, čuva njenu ph vrednost. Odlične rezultate srebrna rukavica je pokazala i kod osoba sa najosetljivijom kožom, bez obzira na njihov pol i životno doba.

Proizvođač: Koloid doo

 

Upotreba

Srebrnu rukavicu nakvasiti vodom, staviti na dlan i laganim, kružnim pokretima skinuti šminku sa lica. Nakon upotrebe, rukavicu oprati sapunom u mlakoj vodi i ostaviti da se osuši.

Sadržaj

Višegodišnje ispitivanje nanomaterijala i njegovog dejstva na kožu pokazalo je da joni srebra nemaju premca kada je reč o negovanju i higijeni kože lica. Srebrna rukavica je proizvedena po najvišim standardima i za njeno pranje dovoljni su samo mlaka voda i sapun za ruke. Da bi se mikrovlakna fibera revitalizovala, poželjno je rukavicu barem jednom mesečno oprati u vrućoj vodi. Nakon upotrebe i pranja, rukavicu prosušiti i vratiti u plastičnu kutiju.

Srebrnu rukavicu danas čini oko tri milijarde vlakana mikrofibera, debljine dvadesetog dela ljudske vlasi, koja prodiru do najsitnijih pora. Oni omogućavaju da površina kože bude očišćena efikasnije i temeljnije nego ikada ranije. Vlakna, kao i statički elektricitet koji ona proizvode, sakupljaju višak masnih naslaga, prašinu i ostale nečistoće, a zatim ih zadržavaju duboko u tkanini, odakle se kasnije ispiraju običnim mlazom vode ili pranjem u veš mašini. Istraživanje je pokazalo da se antibakterijska svojstva srebra u srebrnoj rukavici, usled oksidacije srebra u tkanini, zadržavaju 90 dana nakon prvog korišćenja.

Uvoznik
Vega doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Srebrna rukavica
Vaša ocena