Just Superior Kokosov sirup 270g

Organski kokosov sirup, 270g

Šifra
118630
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 300g
  • sirup
  • plastična boca
  • organsko
  • kokos
Cena 485,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Idealna zamena za med, javorov sirup, i druge zalađivače

EGZOTIKA CEJLONA NA DOHVAT RUKE! Kokosov sirup je 100% prirodan i veganski zaslađivač karamelastog ukusa. Smatra se celovitom hranom jer se dobija isključivo od nektara kokosovog drveta, laganim zagrevanjem i mehaničkom filtracijom, bez oduzimanja ili dodavanja bilo kog sastojka. Drvo kokosa u svoj nektar povlači mnoštvo nutrijenata iz bogate zemlje na kojoj raste tako da pored šećera, ovaj sirup sadrži i minerale, vitamine, antioksidanse, proteine i inulin u tragovima. Stoga su rezultati istrživanja pokazali da kokosov sirup ima nešto niži glikemijski indeks od drugih zaslađivača (šećera, meda, agave itd.). Just Superior kokosov sirup dolazi direktno sa Šri Lanke. Proizvodi ga mala ali vrlo napredna firma koja poseduje sopstevene plantaže kokosa u predivnom i ekološki čistom delu ostrva. Direktna trgovina je jako važna kada su proizvodi od kokosa u pitanju, jer je samo tako moguće garantovati kvalitet ovih proizvoda.

Sastojci: 100% kokosov sirup
Uputstvo za upotrebu: Savršen kao toping za palačinke i vafle ili kao zaslađivač za pića, kaše, i sve vrste dezerata i poslastica
Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost 190kJ/280kcal; Masti 0g; Od toga zasićene masne kiseline 0g; Ugljeni hidrati 67,2g; Od toga šećeri 67,2g; Proteini 2,8g; So 0,1g.

Neto količina: 250g
Uvezeno direktno iz Šri Lanke

Uvoznik
Just Superior doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Kokosov sirup 270g
Vaša ocena