Just Superior Tajvanska hlorela u prahu 100g

Hlorela u prahu 100g
Šifra
127916
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 100g
  • prah
  • metalna kutija
  • hlorela
Cena 1.495,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Hlorela predstavlja jednu od samo nekoliko postojećih prirodnih namirnica za koju postoji niz dokaza koji podržavaju akcije „detoksikacije“ i pokazala je ovu efikasnost protiv širokog spektra teških metala, uključujući kadmijum, arsenik i živu.

Hlorela pomaže u smanjenju količine drugih štetnih hemikalija koje se ponekad nalaze u hrani. Jedna od njih je dioksin, uporni zagađivač životne sredine, koji je hormonski disruptor, a često kontaminira namirnice životinjskog porekla koje nisu organske.

Dioksini su veoma toksični i mogu da izazovu reproduktivne i razvojne probleme, oštete imuni sistem, ometaju rad hormona i takođe su faktor rizika za kancer. Dioksini se mogu preneti sa majke na fetus preko placente ili sa dojilja preko majčinog mleka, potencijalno izazivajući razvojne zdravstvene probleme kod dece. Istraživanjima je pokazano da dodatak hlorele smanjuje nivo dioksina u organizmu.

Hlorela takođe ima i pozitivaj uticaj na nivo holesterola u krvi, zbog njenog sadržaja niacina (vitamina B), vlakana i karotenoida, za koje je je poznato da snižavaju povišen holesterol u krvi. Dodatan plus je to što visok sadržaj antioksidanasa u hloreli pomaže u sprečavanju oksidacije LDL holesterola, za koji se zna da doprinosi srčanim oboljenjima.

Hlorela je jedna od retkih biljih izvora bioraspoloživog vitamina B12, u značajnoj količini. Vitamin B12 je važan za fizičku i mentalnu energiju, jasnoću i fokus, stabilno raspoloženje, žensko i reproduktivno zdravlje i još mnogo toga.

Upotreba

Hlorela u prahu može da se pije u količini od 3 g do 10 g dnevno. Najčešća doza je 3g tj. jedna kafena kašičica. Pomešajte je sa vodom, biljnim mlekom ili je dodajte u smuti.

 

Sadržaj

100% organska hlorela u prahu sa Tajvana

Uvoznik
Just Superior doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Tajvanska hlorela u prahu 100g
Vaša ocena