Menta Padej Jomelop E 145ml

Melem za otklanjanje ožiljaka i posledica od opekotina 145 ml
Šifra
100398
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 145ml
  • balzam
  • plastična boca
Cena 825 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

Ovaj melem svojim pogodnim lekovitim sastavom vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog intenziteta, tako što odmah po stavljanju na opečeno mesto bol umine i gubi se crvenilo u relativno kratkom roku.

Upotreba

Primena kod opekotina: Lice koje ukazuje pomoć mora prethodno da izvrši temeljno pranje ruku, u toploj vodi sa sapunom uz upotrebu četkice. Po izvršenom pranju, vodu sa ruku pokupiti sterilnom gazom i izvršiti dezinfekciju upotrebom alkohola (70%). Ovaj melem se upotrebljava kod tek nastalih opekotina, gde je na opečenom mestu ostala nepovredjena koža zahvaćena jačim crvenilom. Tamponom vate ili tuferom od gaze opečeno mesto natopiti melemom, tako da opekotina bude stalno pod dejstvom melema, sve dok se crvenilo ne izgubi. Bol nestaje odmah po stavljanju melema, koja se smiri kada se izgubi crvenilo, što može da traje 2-4 sata od momenta kada je melem stavljen.

Primena kod ožiljaka i keloida: Keloide deformisano nabrano tkivo (divlje meso) i ožiljke oprati mlakom vodom uz upotrebu dečijeg ili glicerin sapuna, a zatim to mesto osušiti čistim peškirom.Natopiti melemom i vrhovima prstiju blago masirati 5-10 minuta uz povremeno dodavanje melema. Ovo činiti ujutru i uveče pre spavanja. Kod starijih ožiljaka i keloida postupak je isti, samo što masaža traje 20-30 minuta uz primenu snažnije masaže.

U svakom slučaju uveče pre spavanja na ožiljke i keloide staviti četvorostruku gazu natopljenu melemom i fiksirati je zavojem ili flasterom i tako provesti noć.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Jomelop E 145ml
Vaša ocena