Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

IonicKiss Flat nastavak

Nastavci za jonsku četkicu za zube, regularna vlakna, roze, 2 komada

Oblik: Ostalo / razno
Šifra proizvoda: 112422
Pogledajte sve artikle: IonicKiss

IonicKiss - Hiper

Količina:

535,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađa od zubnog plaka do 48% efikasnije. Plak je najveći neprijatelj naših zuba, to je sloj bakterija koji uporno prijanja na zube i uvek se iznova stvara, zato je borba protiv njega ključna za nase zdravlje. Gde nema bakterija, nema ni zadaha.Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim kvaliteta i tehnološke naprednosti i nosi sertifikat Instituta u Tokiju. Njena inovativnost ogleda se u činjenici da je ovo prva jonska četkica i jedina četkica koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda. Sve ove karakteristike načinile su je najprodavanijom u Japanu.

Koja je njena tajna?

Zubni plak je vezan za zube pomoću POZITIVNO naelektrisanih jona koji se nalaze u pljuvački.
Zato su joni u IONICKISS četkici NEGATIVNO naelektrisani, i kao takvi, uspešno razbijaju nepoželjnu vezu između naših zuba i plaka.
Ova četkica će promeniti naše iskustvo pranja zuba zauvek, bez menjanja naših navika jer je dizajnirana za jednostavno korišćenje. Samo pokvasite četkicu, lagano dodirnete metalnu traku mokrim prstom i spremna je za upotrebu. Glava četkice je zamenjiva, a litijumska baterija traje vise od godinu dana pri redovnoj upotrebi.
Ionickiss. Buducnost pranja zuba.

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti