Četkica za zube

Četkica za zube sa mlazom jona za temeljito pranje zuba sa nastavkom sa regularnim vlaknima
Šifra
112419
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • četkica
  • blister pakovanje
  • zubi
Cena 999 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis
IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađa od zubnog plaka do 48% efikasnije. Plak je najveći neprijatelj naših zuba, to je sloj bakterija koji uporno prijanja na zube i uvek se iznova stvara, zato je borba protiv njega ključna za nase zdravlje. Gde nema bakterija, nema ni zadaha.Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim kvaliteta i tehnološke naprednosti i nosi sertifikat Instituta u Tokiju. Njena inovativnost ogleda se u činjenici da je ovo prva jonska četkica i jedina četkica koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda. Sve ove karakteristike načinile su je najprodavanijom u Japanu.

Koja je njena tajna?

Zubni plak je vezan za zube pomoću POZITIVNO naelektrisanih jona koji se nalaze u pljuvački.
Zato su joni u IONICKISS četkici NEGATIVNO naelektrisani, i kao takvi, uspešno razbijaju nepoželjnu vezu između naših zuba i plaka.
Ova četkica će promeniti naše iskustvo pranja zuba zauvek, bez menjanja naših navika jer je dizajnirana za jednostavno korišćenje. Samo pokvasite četkicu, lagano dodirnete metalnu traku mokrim prstom i spremna je za upotrebu. Glava četkice je zamenjiva, a litijumska baterija traje vise od godinu dana pri redovnoj upotrebi.
Ionickiss. Buducnost pranja zuba.


Write Your Own Review
Ocenjujete proizvod:Četkica za zube
Your Rating