Intimina KegelSmart inteligentni uređaj

Inteligentni uređaj za određivanje vežbi za jačanje mišića karličnog dna

Šifra
123063
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • kutija
  • žene
Cena 9.500,00rsd Redovna cena 10.620,00rsd
(Ušteda: 1.120,00 rsd)
-11%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

KegelSmart™

PERSONALNI TRENER ZA KEGELOVE VEŽBE

Revolucionarni KegelSmart pruža potpuno nov način izvođenja Kegelovih vežbi. Uređaj meri snagu vaših mišića karličnog dna i zadaje nivo vežbanja prilagođen očitanim rezultatima. Program je razvijen uz pomoć stručnjaka, jednostavan je za praćenje i pruža vam potpuni trening za manje od 5 minuta dnevno.

KegelSmart™ je nov, revolucionaran način izvođenja Kegelovih vežbi! On je vaš lični trener mišića karličnog dna koji vam zadaje trening koji ćete jednostavno pratiti. Siguran je za korišćenje i u potpunosti se prilagođava vašim individualnim potrebama.

Kegelove vežbe bi trebalo raditi u svakom uzrastu i u svim fazama. Krenite odmah i gledajte kako vaša snaga raste i kako vam menja život.

Za samo 5 minuta dnevno, sa KegelSmart možete ostvariti merljive rezultate za samo 12 nedelja.

Uz pomoć KegelSmart, vašeg ličnog trenera, lako ćete ojačati karlično dno, pripremiti se za zdravu trudnoću, vratiti vaginalnu zategnutost nakon porođaja, poboljšati kontrolu bešike i pojačati osećaje tokom intimnih odnosa.

Vežbe karličnog dna, poznate i kao Kegels ili Kegelove vežbe, među najboljim su načinima za treniranje mišića koji podržavaju unutrašnje organe, kontrolišu rad bešike i creva i direktno utiču na zadovoljstvo i udobnost koje doživljavamo tokom intimnosti

Uvoznik
Laviefarm doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:KegelSmart inteligentni uređaj
Vaša ocena