InPharm Citrin Mg Duo 30 tableta

Dodatak ishrani sa magnezijum citratom, 30 tableta
Šifra
128505
Raspoloživost za isporuku: 2-3 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 30
  • tablete
  • kutija
  • magnezijum
Cena 932,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 2-3 radna dana
Opis

CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaju, što znači da se ova jedinjenja lako apsorbuju i u velikoj meri dospevaju u krvotok (što je suština velike bioraspoloživosti).

130 mg elementarnog magnezijuma dualnog oblika (Mg-citrat i Mg-bisglicinat) u jednoj tableti CitrIN Mg DUO može značajno da pomogne u prevenciji nastanka i/ili da doprinese suzbijanju: grčeva i slabosti mišića, srčanih aritmija, srčane slabosti i hipertenzije, migrene i drugh oblika glavobolje, nesanice i lošeg kvaliteta sna depresije i anksioznosti umora i slabosti celog organizma, napornih treninga sportista, prevremenog porođaja tj. prevremenih kontrakcija materice, simptoma PMS-a.


Pored magnezijuma, CitrIN Mg DUO sadrži i vitamine B1 i B6, te zahvaljujući sastavu omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema i mišića kao i normalnu funkciju srca, i preporučuje se u stanjima koja dovode do povećanog gubitka ili potrošnje magnezijuma: dijareja, povraćanje, pojačano znojenje, nepravilna ishrana, alkoholizam, poremećaji apsorpcije, oštećenje bubrega, trudnoća…

Upotreba

Deca starija od 10 godina i odrasli - jedna tableta dnevno.

Uvoznik
Vega doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Citrin Mg Duo 30 tableta
Vaša ocena