Innventa D-manozinn protect 10 kesica x 2,5g

D-manoza sa probioticima za odstranjivanje E.Coli, 10 kesicax2,5g

Šifra
118417
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 10
  • kesice sa granulatom
  • kutija
Cena 1.266,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

D-MANOZINN® Protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii). Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imunološki sistem. Predstavlja efikasnu dopunu antibioticima u terapiji urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Echerichia coli.

Zašto D-MANOZINN® Protect?

- Zajedničkim delovanjem d-manoze, saharomicete i odabranih Lactobacillus sojeva povećava efikasnost antibiotske terapije kod akutnih infekcija urinarnog trakta izazvanih ešerihijom koli

- Efikasan u prevenciji razvoja ponovljenih infekcija (zahvaljujući probiotskim kulturama, koje štite „dobre“ bakterije i održavaju sastav i funkciju normalne crevne flore)

- Prevenira pojavu dijareje prilikom primene antibiotske terapije

- Bezbedan za primenu kod dece od 3. godine, trudnica i dojilja

- Komforna primena – samo jedna kesica jednom dnevno

D-MANOZA – Bakterija ešerihija koli se u urinarnom traktu preko svojih nastavaka (fimbrija) vezuje za endogenu d-manozu. Kada se unese oralnim putem, d-manoza se vezuje za nastavke bakterije i na taj način onemogućava vezivanje ešerihije koli za endogenu manozu. Kompleks oralno unete d-manoze (iz proizvoda D-manozinn® Protect) i bakterije će brzo i lako napustiti urinarni trakt prvim sledećim uriniranjem.

SYNBIO® – Predstavlja jedinstvenu formulaciju dva Lactobacillus soja – L. rhamnosus i L. paracasei. Ovi sojevi su prirodni stanovnici digestivnog trakta i vagine. Ispitivanja su pokazali da se najvećim afinitetom vezuju za sluznicu gde formiraju biofilm i imaju višestruke pozitivne efekte. Proizvodnjom mlečne kiseline i vodonik-peroksida inhibiraju rast i razmnožavanje bakterija, a pored toga L. rhamnosus dokazano smanjuje produkciju nastavaka (fimbrija) preko kojih se ešerihija koli vezuje za epitel urinarnog trakta. Probiotski sojevi stimulišu aktivnost imunog sistema i preveniraju nastanak dijareje prilikom primene antibiotske terapije.

SACCHAROMYCES BOULARDII – Vrsta kvasca koji nema patogeno dejstvo i otporan je na antibiotike. Efikasno utiče na smanjenje patoloških sojeva ešerihije koli jer se pričvršćuje za bakteriju svojom lepljivom spoljnom ovojnicom i na taj način onemogućava vezivanje bakterije za epitel urinarnog trakta. Pored toga, pozitivno utiče na aktivaciju imunog sistema pacijenta i prevenira nastanak dijareje tokom primene antibiotske terapije.

Upotreba

Odrasli i deca od 3. godine:

Sadržaj 1 kesice rastvoriti u malo vode i popiti jednom dnevno
2h nakon primenjene doze antibiotika
2-3 meseca u kontinuitetu

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:D-manozinn protect 10 kesica x 2,5g
Vaša ocena