Imuno Imuno 1x1 - 5pack

Kombinacija pčelinjih proizvoda za jačanje imuniteta, 5x

Šifra
118566PACK5
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
 • 5
 • kesice sa granulatom
 • oralno
(Ušteda: 25 rsd)
-6%
Cena 425 rsd
Redovna cena 450 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Customize Imuno 1x1 - 5pack
5 x Imuno 1x1   + 85 rsd

* Obavezna polja

Your Customization
Imuno 1x1 - 5pack
Imuno 1x1 - 5pack

Na stanju

+

425 rsd

Ukratko:

  Na stanju

  Opis

  IMUNO1X1 predstavlja idealnu i precizno definisanu kombinaciju pčelinjih proizvoda za stimulisanje i održavanje vašeg imuniteta. Sadrži vitamine, minerale, aminokiseline. Pored toga pojačava opšte stanje organizma. Daje snagu, vitalnost i energiju. Idealno za prevenciju prehlada.


  Antioksidativno svojstvo meda - redovna upotreba meda podiže nivo antioksadativnih materija u
  ljudskom organizmu. Redovna upotreba smanjue rizik od nastanka bolesti izazvanih oksidativnim stresom (kardio-vaskularne bolesti, neuro-degenerativne bolesti, tumori, katarakta, diabet,rheumatoid artrit).

  Med kao probiotik - med deluje kao probiotik, stimuliše bakterije organa za varenje, povećava broj mlečnih bakterija (Lactobacilus acidofilus, Lactobacilus plantarum, Bifidus bakterija). Ove bakterije rastu u crevima i proizvode metabolite koji inhibiraju rast patogenih bakterija.

  Med kod anemija-malokrvnosti - koriste se tamne sorte meda (tamna boja za bleda lica), livadski, poljski, šumski. Boja meda zavisi od količine mineralnih materija u njemu. Najbolji 
  rezultati lečenja se dobijaju korišćenjem šumskog meda, koji sadrži 13 puta više mineralnih materija nego cvetne vrste. Terapijske doze zavise od uzrasta, težine anemije i kreću se od 1-2gr na kg telesne težine. Med se rastvara u vodi i uzima na prazan želudac sa nekoliko kapi limuna. Terapija traje od 3-6 meseci dok se ne popune depoi gvoždja.

  Med pomaže srcu i krvnim sudovima - farmakološki sastav meda je razlog da se preporučuje kod oboljenja srca kao lekovito sredstvo. Med jača umorno srce. Savetuje se med od lavande, nane, bagremov, livadski, poljski 1-2 gr na kg telesne težine, podeljen u 4 doze, rastvoren u čaši mlake vode 1/2h pre jela. Dokazano je da med smanjuje nivo holesterola i triglicerida za 7% a povećava nivo korisnog HDL holesterola za 2%

  Polen je smeša belančevina, masti, mineralnih materija, ugljenih hidrata, amino-kiselina, fermenata, eteričnih ulja i vitamina: aneurina, riboflavina, nikotinske kiseline, piridoksina, pantotenske kiseline, folne kiseline, biotina, tokoferola, askorbinske kiseline, kalciferola, karotina i rutina. 

  Utvrćeno je da se u polenu nalazi 20, od 23 poznate amino-kiseline. Sadržaj u belančevinama vezanih amino-kiselina, koje su po vrsti identične kao i slobodne amino-kiseline, sledeći je:cistin, triptofan, alanin , serin, treonin, prolin, valin, lizin, arginin, histidin, glikokol, glutaminska kiselina, fenilalanin, leucin, izoleucin.

  Takođe je utvrđeno da se lipidi cvetnog praha sastoje od slobodnih zasićenih masnih kiselina, i to: palmitinske, miristinske i laurinske kiseline, tragova monoglicerida i nezasićenih masnih kiselina, i triglicerida.

  Od bioaktivnih materija mineralnog porekla dokazani su: Ca, Fe, P, Mg, Co, a u nekim vrstama polena nalaze se i hormonalne materije.

  Ovakvo bogatstvo raznih dragocenih prirodnih supstanci u polenu, od kojih mnoge u čovekovom organizmu imaju ulogu biokatalizatora, podstaklo je brojne istraživače u svetu da polen počnu koristiti i kao terapeutsko sredstvo. Utvrđeno je da polen daje veoma dobar efekat u slučaju malokrvnosti, preranog starenja, arterijske hipertenzije, arterioskleroze, cereralne skleroze, probavnih smetnji, povećava apetit i radnu sposobnost, normalizuje rad želuca, a preporučuje se i svima koji su bili zračeni rendgenom ili su lečeni velikom dozom antibiotika.

  Polen se može uzimati i u slučajevima premorenosti, oboljenja od žutice i nervnih depresija. Dosadašnja iskustva u upotrebi polena potvrđuju njegovo višestruko dejstvo: polen omogućuje bolju cirkulaciju krvi u mozgu, olakšava umni napor, pospešuje rast dece, poboljšava vid dece i odraslih, doprinosi suzbijanju bolesti srca i krvnih sudova, pomaže u lečenju prostate, povećava procenat hemoglobina u krvi, poboljšava vitalnost i zdravstveno stanje organizma. Polen, praktično, sadrži sve što je organizmu potrebno.

  Propolis je ljudima od davnina poznat kao antibiotik, ima lekovito, antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo (protiv upala i bolova), skoro da nema kontraindikacija pa se može davati i deci. Ali vodite računa, iako nema kontraindikacije, opasan je za one koji su alergični na pčelinje proizvode.

  Pored smole, osnovne sastojke propolisa čine balzami, eterična ulja, vosak, polen, flavonoidi, mineralnih materije i sadrži B vitamin. Pored toga što ga možete koristiti preventivno, za jačanje imuniteta, propolis je moćan prirodni antibiotik i vrlo je efikasan za lečenje bola u grlu i kašlja, ali i nekih akutnih infekcija kao što je herpes.

  Zahvaljujući tome što sadrži fenole i flavonoide, propolis pozitivno utiče na cirkulaciju i odličan je protiv pucanja kapilara, a pošto ima antioksidacijsko dejstvo, čak i ako vas ništa ne boli, možete ga povremeno uzimati jer nam pomaže da ostanemo zdravi.

  Matična mleč je mlečni sekret koji proizvode pčele radilice, a sadrži minerale, vitamine, proteine i enzime. Proizvod je dobio ime po tome što matičnom mleči, pčele radilice hrane i neguju maticu. U mnogim krajevima sveta matična mleč se koristi kao lek 

  U Kini se ovaj proizvod pčela već dugi niz godina veoma uspešno koristi u bolnicama za lečenje infekcija, zatvora, hepatitisa, anemije i kao zaštita od štetnog zračenja.

  Ovaj proizvod je bogat vitaminima A, B, C, D i E, a posebno vitaminima B5 i B6. Pored minerala i enzima tu je čak 18 vrsta aminokiselina koje sprečavaju razvoj bakterija i virusa.

  Matična mleč se Upotrebljava za lečenje polenske groznice, bolesti jetre, pankreatitisa, problema sa spavanjem, PMS-a, čira na želucu, bolesti bubrega, lomova kostiju, simptoma menopauze, kožnih bolesti i povišenog holesterola. Matična mleč se koristi i kao univerzalni tonik za suzbijanje simptoma starenja kao i jačanje imuniteta. 

  Redovnom upotrebom matične mleči možemo trajno smanjiti holesterol, a ženema u menopauzi 12 nedelja korištenja ovog proizvoda pomešanog sa polenom cveća umanjuje neugodne simptome menopauze i poboljšava opšte zdravstveno stanje.

  Lečenje matičnom mleči pokazalo je sjajne rezultate kod male dece koja imaju poremećaj u prehrani, a kao prirodni anabolik daje odlične rezultate kod ljudi koji osećaju slabost uzrokovanu starošću ili bolešću.

  Zdravo, prirodno, za jak imunitet

  Upotreba

  1 kesica na dan, pre obroka, ne duže od 15 dana u kontinuitetu

  Sadržaj

  Prirodni med, polen, propolis, matični mleč

  Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
  Ocenjujete proizvod:Imuno 1x1 - 5pack
  Vaša ocena