Hemofarm Rehidran 20 kesica

Instant granulat sa glukozom i elektrolitima za prirpemu napitka za brzu hidrataciju, 20 kesica
Šifra
128439
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 20
  • kesice sa granulatom
  • kutija
Cena 1.868,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Rehidran je prašak za pripremu oralnog rastvora koji se koristi za nadoknadu tečnosti i elektrolita. Koristi se u slučajevima lake do srednje teške dehidratacije ili kao prevencija nastanka dehidratacije organizma. Rehidran je mešavina optimalnih količina glukoze i elektrolita.
Rehidran prašak se koristi kod dehidratacije izazvane prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Može se koristi i kao prevencija dehidratacije kod virusnih infekcija. Pogodan je za upotrebu kod dece zbog arome jagode.

Upotreba

Rastvoriti sadržaja kesice u 500 ml prokuvane i ohlađene vode. Pripremljen rastvor treba upotrebiti u roku od 24h. Upotrebljava se po jedna kafena kašika na svakih 5 do 10 minuta. U prvih 4 do 6h doziranje zavisi od stepena dehidrataije: deca 0-12 meseci 50-100 ml/kg telesne mase, predškolska i školska deca 100-150 ml/kg telesne mase, odrasli 20-40 ml/kg telesne mase. Napomena: Nije za parenteralnu primenu. Osobama sa povišenim krvnim pritiskom, srčanim oboljenjima, edemima i dijabetes melutusom se savetuje konsultacija sa lekarom pre upotrebe proizvoda. Ne koristi se kod oštećenja bubrega, hiperkalijemije i alkaloze.

Uvoznik
Vega doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Rehidran 20 kesica
Vaša ocena