Goodwill Pepto Soda 20 tableta

Soda bikarbona u obliku šumeće tablete sa ukusom limuna, 20 tableta

Šifra
116554
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 20
  • šumeće tablete
  • fiola
Cena 412,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Pepto Soda je dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

Upozorenje: Preparat se ne preporučuje osobama koje imaju visok krvni pritisak, kardiovaskularna ili oboljenja bubrega, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. U slučaju predoziranja ili pojave preosetljivosti na bilo koji sastojak, potrebno je prekinuti uzimanje i odmah potražiti pomoć lekara. Primena preparata kod dece, trudnica i dojilja zahteva poseban oprez i isključivo uz preporuku i pod nadzorom lekara. Ne preporučuje se primena duže od 2 nedelje, osim po savetu lekara. Prekomerna upotreba proizvoda može da izazove laksativni efekat. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti!

Upotreba

Preporučuje se uzimanje 1-2 tablete dnevno, 1-2 h nakon jela ili po potrebi. Tabletu rastvoriti u čaši sa 100 ml vode.

Sadržaj

Natrijum-bikarbonat 1940 mg / 1 šumećoj tableti ; regulator kiselosti – limunska kiselina; sredstvo za povećanje zapremine – sorbitol u prahu; sredstvo protiv zgrudvavanja – polietilenglikol 6000; zaslađivač – natrijum-ciklamat; aroma limuna.

Uvoznik
Goodwill pharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Pepto Soda 20 tableta
Vaša ocena