Gheek Original Smart Fats 13g

Organsko ekstra devičansko kokosovo ulje i organski prečišćeni maslac, 13g

Šifra
118631
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 13g
  • ulje - mast za pripremu hrane
  • kesica
Cena 125 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

Šta je Gheek?

Gheek Original je ukusan spoj organskog ekstra devičanskog kokosovog ulja i organskog ghee-a (prečišćenog maslaca).
Specifična kombinacija masnih kiselina (60% srednjelančanih) iz kokosovog ulja ga čini fantastičnim za ljudsku ishranu. Pokazano je da unos kokosovog ulja poboljšava metabolizam, utiče na smanjenje telesne težine, podiže imunitet, štiti od bakterija i infekcija (zbog visokog sadržaja laurinske kiseline), podiže energiju, poboljšava probavu i apsorpciju hranljivih materija i ima povoljan uticaj na ukupan holesterol.
Prerađeno kokosovo ulje može biti štetno zbog toksičnih hemikalija i rastvora koje se koriste u procesu. Gheek kokosovo ulje je hladno ceđeno (neprerađeno) i sertifikovano organsko, što vam garantuje sve benefite ove divne namirnice bez ikakvih štetnih efekata.

Ghee je još od drevnih naroda poznat po ajurvedskim svojstvima i smatra se jednom od najzdravijih namirnica na planeti. Sadrži vitamine rastvorljive u masti A, D i E. Ghee je pročišćeni puter koji sadrži linolnu kiselinu koja pomaže ravnoteži nivoa holesterola. Poznato je da smanjuje upalne procese i povećava energiju. Ne sadrži kazein, surutku ili laktozu. Zbog načina uzgoja životinja u današnje vreme, ghee koji nije organskog porekla može imati poremećen odnos masnih kiselina, kao i ostatke hormona i antibiotika. Zato u Gheek ide sertifikovano organski ghee nastao od mleka krava sa ispaša uzgojenih po organskim principima.
Ove dve lekovite masti, pomešane do savršenstva i dozirane u Gheekovo pogodno pakovanje, su odlične za ljude sa dinamičnim životnim stilom, ljude na keto ishrani i ljude sa dijabetesom.

Kako upotrebiti Gheek?

Primarna upotreba Gheek-a je dodatak kafi, čaju, smutiju ili kaši. Sa Gheekom možete i da kuvate ili pržite brz rizika od oslobađanja toksičnih materija, jer su obe masti stabilne. Koje su prednosti korišćenja? Kada ubacite Gheek u kafu on produžava osećaj sitosti i dobra je zamena za mleko. Što je najvažnije, Gheek Original uravnotežava oslobađanje kofeina, što znači da nećete posle kafe dobiti naglo mnogo energije a onda nakon nekog kratkog vremena osetiti nagli pad energije (zbog pada pritiska – jer je kafa diuretik), nego ćete dobiti stabilnu energiju koja će trajati satima, bez oscilacija. Naučno je dokazano da kombinacija masti iz kokosa i gija sa kafom daju ovaj efekat.

Pored toga, na koji god način da konzumirate Gheek, bilo da ga dodate u smuti ili kašu, zdrave masti iz njega dokazano izoštravaju fokus, povećavaju energiju, olakšavaju kontrolu težine i smanjuje potrebu za šećerom. Ovaj tip masti će pomoći organizmu da bolje apsorbuje i iskoristi sve druge nutrijente (vitamine, minerale i fitonutrijente) koji se nalaze u smutiju ili kaši.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Original Smart Fats 13g
Vaša ocena