Geladrink Artrodiet 390g

Kompleks kolagenih peptida i vitamina i minerala za očuvanje krvnih sudova, zglobova i jetre, 390g
Šifra
102456
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • 390g
  • instant prah / granulat
  • kutija
  • kolagen, silimarin
Cena 5.090,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.

Smanjuje nivo štetnog homocisteina, štiti jetru i srce
Obnavlja krvne sudove i poboljšava cirkulaciju
Zaustavlja polineuropatski bol uzrokovan dijabetesom i diskopatijom
Zaštita tetiva, ligamenata i mišića

Kolageni petidi Stimulišu povećanje proizvodnje vezivnog tkiva zidova krvnih sudova,povećavaju njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka.
Antihomocisteinska formula (vitamin B6, B12 i folna kiselina) Smanjuje nivo štetnog homocisteina, sprečava propadanje krvnih sudova i stvaranje tromba,neophodna je za pravilnu funkciju nervnog sistema.
Sylimarin (ekstrakt gujine trave) Štiti jetru i žučne puteve od oštećenja nastalih kao posledica dejstva štetnih materija unetih spolja ili nastalih u organizmu usled bolesti.
Vitamini C,E, D3, Selen i Cink Štite organizam od toksičnih materija,koriste se u prevenciji i lečenju anemija, infekcija, kancera.

KOLAGEN 

Deluje na zidove krvnih sudova i sprečava dalje taloženje holesterola, povećava njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka.
Deluje na sva vezivna tkiva: kože, jetre, slezine, pluća, krvnih sudova i lokomotornog sistema.

ANTIHOMOCISTEINSKA FORMULA (VITAMIN B6, B12 I FOLNU KISELINU) – SMANJUJE NIVO ŠTETNOG HOMOCISTEINA.

Homocistein je aminokiselina koja se, kad je u visokoj kocentraciji, okrivljuje za aterosklerozu krvnih sudova više nego holesterol i trigleciridi.

Homocistein uništava elasticitet krvnih sudova, stvara podlogu za ateroskleroze tj za ugradnju masti u zidove krvnih sudova i propadanje čvrstine krvnih sudova, stvaraju se kalcifikati u krvnim sudovima i oni postaju krti, formirajući idealan teren za nastanak tromba.

Visoke vrednosti homocisteina su značajne u otkrivanju bolesti srca i krvnih sudova.
Krvni sudovi su vazni jer u našem slučaju subhondralno  dopremaju do hrskavice važne materije za obnavljanje kako hrskavice tako i čvrstoće kostiju.

Koriscenjem Artrodieta sprečava se ateroskleroza krvnih sudova a samim tim i čitavog organizma, a time čovek dobija na svežini i praktično se podmlađuje. U suštini kad nema aterosklerotičnosti, tj starih krvih sudova nema ni starenja, jer svi bi bili mladi da im krvni sudovi ostaju kao kod deteta od 15 godina.

Povećani homocistein obično je prisutan kod osoba koje boluju od osteoporoze, alcheimerove bolesti, oštećenja očiju, bubrega.
Smanjenje nivoa ove aminokiseline posebno utiče na smanjenje rizika od srčanih oboljenja.

Sylimarin – ekstrakt gujine trave, koji štiti jetru i žučne puteve.
Deluje tako što stimuliše stvaranje proteina u jetri, samim tim olakšava obnavljanje oštećenih krvnih sudova i omogućava normalnu funkciju čitavog organizma.

Vitamin C, D3, Selen, Cink su antioksidanti koji podižu imunitet, otpornost organizma, i vitalnost čoveka.

U našem slučaju Geladrink Artrodiet je našao svoju primenu najviše kod Neuropatija:

Degenerativne- mehaničke neuropatije (kao posledica spondiloza, okoštavanja, polidiskopatije)
Najbolji rezultat je kod išijalgičnih bolova.
 
Dijabetična neuropeatija 
Dijabetes sam po sebi uništava krvne sudove a kad su loši krvni sudove loši su i nervi  jer nema dobre ishrane i zato se javljaju neuropatski bolovi u vidu žarenja, paljenja, peckanja, osećaja bola u rukama i nogama.
Dijabeticari nakon 10 do 15 godina gube vid upravo zato jer oštećenjem malih krvnih sudova  (mikro retinopatija) nema provođenja slike u mozak.
 
Nefropatije
Kod bubrežnih bolesnika koji imaju nefropatiju, propadaju kosti, krvni sudovi - što dalje pacijenta vodi ka dijalizi.

Upotreba
PREPORUKA ZA UPOTREBU: ODRASLI I DECA STARIJA OD 10 GODINA
Geladrink artrodiet u obliku praha se uzima jednom dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica za prašak se dobija u kutiji Preporučuje se uzimanje uveče.
Upozorenje: *Nije namenjeno za decu do 10 godina, trudnice i žene u periodu dojenja *Čuvati van domašaja dece! Preparat sadrži izvor fenilalanina *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, lepak, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. *Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.

Sadržaj
SASTAV DNEVNE DOZE
Kolageni peptidi 9200mg
Sikavica m. – silymarin 20mg
AntiHcy – vitamin B6 2mg
AntiHcy – vitamin B12 6µg
AntiHcy – folna kiselina 400µg
Biotin 150µg
Vitamin C 60mg
Vitamin D3 5µg
Vitamin E 36mg
Selen 50µg
Cink 15mg
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Artrodiet 390g
Vaša ocena