Pernod Ricard Four Roses Single Barrel Bourbon 700ml

Američki burbon, single barrel, 700ml

Šifra
119825
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 700ml
  • burbon
  • staklena boca
  • odrasli
Cena 5.590,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Izvanredan Single Barrel burbon iz destilerije Four Roses, izbalansiran i gladak poput svile, punog tela, izvandrednog mirisa i ukusa nežnog voća, začinjenog i kremastog karaktera.

Iako jedinstveni, Single Barrel burboni nisu danas toliko retki kao što je to bio slučaj nekada. Four Roses Destillery izdvaja se u odnosu na druge proizvođače Single Barrel burbona načinom proizvodnje, varijacijama recepata i procesom odležavanja. Za proizvodnju čitave linije Four Roses Single Barrel Bourbon koristi se 4 od 10 postojećih recepata destilerije, od čega je standardni proizvod uvek sa 50% alkohola, sa procesom starenja od 7 do 10 godina. U poređenju sa drugim linijama Four Roses Destillery, pre svega Four Roses Bourbon i Four Roses Small Batch Bourbon, iako cenovno skuplja, ova vrsta burbona pruža robustniji profil ukusa. Na izvestan način, zapravo je poboljšana verzija „small batch“ linije, sa doslednom prirodom standardnog flaširanja, punim ukusom i dugom završnicom
Pri prvom susretu, na nosu, osetićete neverovatno uravnotežene i lagane, a istovremeno bogate voćne arome suvih začina, kruške, kakaa, vanile i javorovog sirupa, sa notama čokolade i kafe u pozadini. Vrlo malo alkohola pri prvom udisaju. Na nepcima dominira ukus zrele šljive, trešanja, začina, marele, kakaa i vanile. Prisutni su suptilni nagoveštaji smeđeg šećera i nagorelog hrasta. Jednom rečju, eksplozija punog, robustnog ukusa. Završnica je glatka, začinasta i duga, sa notama raži, nagorelog hrasta i čokolade, u čijoj se pozadini naziru tragovi nane, suvog grožđa i trešanja, sa ukusom breskve natopljene vanilom.

Uvoznik
Gold distribution doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Four Roses Single Barrel Bourbon 700ml
Vaša ocena