Eveline Snail Epil hidratantna krema za depilaciju 125ml

Hidratantna krema za depilaciju za suvu i osetljivu kožu, 125ml

Šifra
127255
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 125ml
  • krema
  • tuba
  • žene
Cena 250,00rsd Redovna cena 446,00rsd
(Ušteda: 196,00 rsd)
-44%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis

Ostavlja kožu savršeno glatkom čak i do 7 dana i čini dlake koje ponovo rastu tanjim i slabijim. Jedinstvena, nežna formula ne iritira kožu, dok posebni, pravilno odabrani aktivni sastojci čine kožu idealno mekom i glatkom na dodir. Odabrana kompozicija mirisa umanjuje neprijatan miris tokom depilacije. Ergonomska lopatica olakšava precizno nanošenje kreme. Filtrat puževe sluzi sa hidratantnim i zaštitnim delovanjem čini kožu glatkom i svilenkastom. D-pantenol i kamilica pokazuju intenzivno umirujuće dejstvo, jačaju strukturu epidermisa, hidriraju i zaglađuju kožu, dajući joj mekoću i elastičnost.

Upotreba

Priprema i uputstvo za upotrebu:

Pomoću priložene lopatice ravnomerno rasporedite kremu na delove kože za depilaciju. Ne trljajte. Ostavite na koži 5 minuta. Koristite lopaticu da uklonite kremu sa male površine kože. Ako se dlačice lako uklanjaju sa kože, ostatak kreme uklonite lopaticom u pravcu suprotnom od rasta dlake. Ako se dlake još ne uklanjaju lako, ostavite kremu na koži, ali ne duže od 10 minuta od početka nanošenja. Vreme delovanja kreme zavisi od debljine kose. Vlažnim sunđerom uklonite ostatke kreme za depilaciju, a zatim kožu isperite mlakom vodom (bez sapuna) i osušite.

Mere opreza:

Pre prve primene preparata potrebno je uraditi alergološki test: kremu naneti na malu površinu kože, sačekati nekoliko minuta i isprati. Osim ako se u roku od 24 sata na mestu nanošenja ne razvije alergijska reakcija, možete izvršiti depilaciju. Ako se javi peckanje, odmah uklonite kremu i isperite kožu mlakom vodom. Ako osećaj pečenja potraje, obratite se lekaru. Koristite kako je navedeno. Ne koristite dezodoranse i antiperspirante na depiliranim područjima do 24 sata nakon depilacije. Izbegavajte sunčanje. Ne nanositi na iritiranu kožu opečenu suncem, sa ožiljcima, belegima, ekcemima ili drugim lezijama. Izbegavajte kontakt sa mukoznim membranama. Ne koristiti za depilaciju lica, glave, grudi, analnog područja i duboke depilacije u bikiniju.

Uvoznik
Dasigo doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Snail Epil hidratantna krema za depilaciju 125ml
Vaša ocena