Eveline Active Epil Aloe Vera krema za depilaciju 125ml

Krema za depilaciju za osetljivu kožu sa aloja verom i vitaminom E, 125ml

Šifra
127252
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 125ml
  • krema
  • tuba
  • žene
Cena 446,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Krema za depilaciju je namenjena za bezbolno i brzo skidanje dlaka u predelu nogu, ruku, pazuha i bikini zone. Inovativna formula Sensitive Plus u sebi sadrži umirujući d-pantenol, koji garantuje bezbednu depilaciju osetljive kože. Hidratantni ekstrakt aloe ostavlja dugotrajan osećaj udobnosti. Osim toga, aktivni ekstrakt Larrea divericata čini dlake koje se ponovo pojavljuju mekšim, manje vidljivim i podložnijim depilaciji, što smanjuje učestalost postupka.
Efikasno uklanja čak i najtvrdokornije dlake. Lako se razmazuje, čini kožu lepom, sjajnom i glatkom. Udobna lopatica olakšava nanošenje kreme.

Upotreba

Pomoću priložene lopatice ravnomerno rasporedite kremu na delove kože koje treba tretirati. Nemojte trljati.

Ostavite na koži 5 minuta. Koristite lopaticu da uklonite kremu sa male površine kože.

Ukoliko se dlake lako skidaju, koristite lopaticu da uklonite ostatak kreme, krećući se u suprotnom smeru rasta dlake. Ako se dlake i dalje ne uklanjaju lako, ostavite kremu na koži, ali ne duže od 10 minuta od početka nanošenja. Trajanje primene zavisi od debljine dlake.

Ostaci kreme se mogu ukloniti mokrim sunđerom. Zatim operite kožu toplom vodom (ne koristite sapun) i osušite.

Ova krema se ne sme koristiti za uklanjanje dlačica na licu.

Pre prve primene formule potrebno je uraditi alergijski test: kremu naneti na malu površinu kože, a nakon nekoliko minuta isprati. Osim ako se alergijska reakcija ne razvije na mestu primene u roku od 24 sata, možete započeti depilaciju. Ako u bilo kom trenutku vaša koža počne da gori, uklonite kremu i isperite kožu toplom vodom. Ako se osećaj pečenja nastavi, obratite se lekaru.

Preventivne mere:

Nanesite kremu prema uputstvu za upotrebu. Nikada ne nanosite kremu na posečenu, iritiranu ili duboko opečenu kožu. Nemojte koristiti dezodoranse ili antiperspirante u roku od 24 sata nakon uklanjanja dlačica. Izbegavajte sunčanje.

Uvoznik
Dasigo doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Active Epil Aloe Vera krema za depilaciju 125ml
Vaša ocena