Epoch Antiakne losion 200ml

Losion za čišćenje lica i vrata kože sklone aknama, 200ml

Šifra
125006
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 200ml
  • losion
  • plastična kutija
  • lice
Cena 383,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Suva koža (Keratosis pilaris) je veoma česta pojava. Mesta na kojima se uglavnom javlja jesu spoljašnja strana nadlaktice i butine. Karakteristična je po malim crvenim bubuljicama, koje su posledica orožavanje folikula dlake. Takođe se mogu javiti i svrab i perutanje kože.

Urea u koncentraciji od 5%, omekšava kožu i poboljšava njenu elastičnost. Rezultat je glatka i savršeno negovana koža.

Urea sa učešćem 5% neguje suvu kožu i u tretmanu suvih dermatoza (psorijaza, atopijski dermatitis, ekcem i dr.). Njeno najmoćnije i najkorisnije dejstvo jeste upravo hidratacija. Kako koža stari, tako se i sadržaj uree u njoj smanjuje, te je uticaj kreme sa ureom neophodan i u anti-age prevenciji. Urein efekat eksfolijacije, odnosno prirodnog pilinga ne umanjuje njene hidrirajuće moći. Ovakvi efekti dovode do podsticanja kože da se samoobnavlja čime se ona aktivno štiti od spoljnih uticaja.

Ukoliko osetite peckanje, svrab ili crvenilo na koži koje traje i posle nekoliko upotreba, znači da vam urea ne prija, pa se preporučuje da prestanite sa upotrebom ovog proizvoda.

Losion je namenjen koži sklonoj aknama. Temeljno uklanja sve nečistoće i masnoću sa kože, dok je ujedno i osvežava i vraća joj balans. U kombinaciji sa antiacne cream dobijate potpun efekat.

Uvoznik
Epoch doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Antiakne losion 200ml
Vaša ocena