DTC Pšenična trava prah organska 100g

Organska pšenična trava u prahu, 100g

Šifra
126879
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 100g
  • prah
  • kesa
  • bez glutena, organsko, vegansko
  • pantenol, pšenična trava
Cena 522,00rsd Redovna cena 580,00rsd
(Ušteda: 58,00 rsd)
-10%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
  • Kupi 2 x 500,00rsd i uštedi 4%
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Doktori iz Hipokrat zdravstvenog instituta - Brian i Anna Maria Clemen jedni su od vodećih zagovornika prirodnog lečenja. Terapija klicama pšenične trave је praksa koju ovi lekari preporučuju, iz sledećih razloga:

Eliminiše toksine:

Hlorofil iz pšenične trave pomaže organizmu da izbaci nečistoće i uskladištene toksine, te tako održava zdravlje jetre. Kada se vaše telo ''očisti'', primetićete povećanje nivoa energije i bolje zdravlje u celini.

Može pomoći u varenju:

Pšenična trava poseduje visok nivo enzima koji pomažu u varenju tako što razlažu hranu i omogućavaju lakšu apsorbciju hranljivih materija. Pšenična trava pruža detox efekat i čisti vaša creva, tako da smanjuje gasove, nadimanja i abdomenalne nelagodnosti. Takođe može pomoći u otklanjanju konstipacije, sindroma iritabilnog creva i drugih problema digestivnog trakta.

Može ubrzati vaš metabolizam:

Redovno uzimanje pšenične trave može ubrzati vaš metabolizam i pomoći u gubitku težine. Pšenična trava je izuzetno hranjiva i daje osećaj sitosti a ima jako malo kalorija i nema masnoća, može smanjiti žudnju za hranom.

Smanjuje holesterol u krvi i to vas može učiniti manje rizičnim za razvoj srčanih bolesti.

Poboljšava funkciju imunog sistema i smanjuje krvni pritisak:

Molekul hlorofila sličan je hemoglobinu i povećava broj krvnih zrnaca, što pomaže u normalizaciji krvnog pritiska. Smatra se takođe da čisti krv i poboljšava cirkulaciju krvi.

Može pomoći kod dijabetesa:

Dokazano je da pšenična trava smanjuje nivo šećera u krvi kod ljudi sa dijabetesom. Pšenica ima jedinjenja koja imaju efekat sličan insulinu. Smanjuje glikemijski indeks hrane, što pozitivno deluje na nivo šećera u krvi.

Može da pomogne kod artritisa:

Antiinflamatorna svojstva pšenice mogu olakšati neke od simptoma artritisa, poput krutosti, bola i otoka.

Upotreba

Pomešati 1-3 kafene kašičice u vodi, čaju, voću ili povrću, supama ili sosovima. Ne preporučuje se upotreba sa vrućim napicima, jer se na taj način neutrališe delovanje nutritivnih sastojaka. Konzumirati jednom dnevno.

Uvoznik
Dimitri Trade doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Pšenična trava prah organska 100g
Vaša ocena