Dr Fitness Protein bar lešnik 60g

Proteinska štanglica, ukus lešnik, 60g

Šifra
118419
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 60g
  • štanglica
  • folija
  • visok udeo proteina
Cena 170,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Dark sajd bar koji Vas neće odvesti na tamnu stranu, jer naš bar sadrži samo 2gr šećera i neverovatnih 20gr proteina iz najkvalitetnijih izvora (whey protein i kazein), ne sadrži soju i ostale nekvalitetne proteinske sirovine. Dr Fitness protein bar sadrži cele komade lešnika i u kombinaciji sa kakaom daje neodoljiv ukus, kome ćete se stalno vraćati.

Kakao predstavlja izvanredan izvor antioksidanata koji dokazano imaju benefite po ljudsko zdravlje.

Lešnik pospešuje rad digestivnih enzima, i u kombinaciji sa prehrambenim vlaknima koji se već nalaze u dr Fitness proteinskom baru, povoljno deluje na probavu i funkciju crevne flore.

Sadržaj

Smeša proteina (natrijum kazeinat iz mleka, koncentrat proteina surutke iz mleka), maltodekstrin, glicerin, hidrogenizovana biljna mast (palmina), lešnik, kakao 3,5% (šećer, kakao buter, punomasno mleko u prahu, emulgator: sojin lectin, aroma), inulin, sukraloza, aroma.

Proizvod može da sadrži tragove lešnika. Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji. Čuvati na hladnom, suvom mestu, zaštićenom od direktnog uticaja svetlosti. Jednom otvoren proizvod može se najviše čuvati 2 dana u frižideru.

Nije namenjen za decu, trudnice i dojilje. Ne može biti zamena za raznovrsnu ishranu.

Uvoznik
MI DIST doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Protein bar lešnik 60g
Vaša ocena