Swiss Nature Diabetwel 25ml

Krema za pomoć kod dijabetesnog stopala, 25ml

Šifra
102930
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 25ml
  • krema
  • kutija
Cena 2.499 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
DIABETWELL krem je revolucionarna formula na našem tržištu namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa. DIABETWELL krem pruža efikasnu negu i utiče na mikro oštećenja nastala na suvoj i oštećenoj koži. Aktivni sastojci su: peptidni kompleks, alantoin i ekstrakt lista ruzmarina. 
 
Peptidni kompleks je sastavljen od odabranih amino kiselina koje se vezuju za receptore u dubljim slojevima kože i stimulišu sintezu kolagena, fibronektina i glukozaminglikana. Ovakva reakcija podstiče rast ćelija vezivnog tkiva, ubrzava regeneraciju i efikasno hidrira kožu. Alantoin je aktivni sastojak prirodnog porekla koji stimuliše deobu i rast ćelija u potkožnom tkivu. Na ovaj način se ubrzava regeneracija i hidratacija, što čini kožu glatkom. Ekstrakt lista ruzmarina ima jak antioksidativni, antiseptički i antimikrobni efekat koji štite kožu od delovanja slobodnih radikala i mikroorganizama, i na taj način smanjuju mogućnost nastanka infekcija kod mikro oštećenja.
 
Dijabetes je hronična nezarazna bolest koja se ispoljava povišenjem nivoa šećera u krvi, usled poremećaja lučenja insulina. Nastaje kao posledica stresa, modernog života, nepravilne ishrane, povećene telesne težine. 
 
Kako biste sprečili nastanak dijabetesa, pored promene načina života probajte i dijetetski suplement DIABETWELL kapsule, koje na prirodan način održavaju normalan nivo šećera u krvi. Samokontrola je najneophodnija kod osoba sa dijabetesom, zato redovno merite šećer, kako bi sprečili nastanak komplikacija na krvnim sudovima poput: kardiovaskularnih bolesti, dijabetesne nefropatije, dijabetesne retinopatije i dijabetesnog stopala. 
 
Dijabetesno stopalo je najdramatičnija komplikacija dijabetesa, koja ume da se završi i amputacijom. Kako ne bi došlo do ove komplikacije, pored redovne higijene stopala svakodnevno koristite i DIABETWELL krem.
 
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Diabetwel 25ml
Vaša ocena