Swiss Nature Diabetwel 30 kapsula

Dodatak ishrani za regulaciju šećera u krvi, 30 kapsula

Šifra
102929
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 250 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • komad
  • kutija
Cena 1.099 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Diabetwell je potpuno prirodni dijetetski preparat na bazi biljke Portusane. Kliničkim studijama dokazano je da Portusana svojim trostrukim mehanizmom utiče na nivo šećera u krvi, jer smanjuje apsorpciju glukoze iz creva u krvotok dajući duži osećaj sitosti i pomaže transportu glukoze u ćeliju. Portusana ne samo da snižava nivo šećera, već snižava i nivo masti, holesterola i triglicerida. 
 
Diabetwell može da se koristi samostalno kao prevencija predijabetesa i početnom stadijumu dijabetesa ili uz već propisanu terapiju, kako oralnih antidijabetika, tako i insulina. 
 
Prirodna regulacija šećera u krvi
Kontroliše apetit
Učestvuje u bržem sagorevanju masti
Ne izaziva hipoglikemiju.
 
Dijabetes je hronična nezarazna bolest koja se ispoljava povišenjem nivoa šećera u krvi, usled poremećaja lučenja insulina. Nastaje kao posledica stresa, modernog života, nepravilne ishrane, povećene telesne težine. 
 
Kako biste sprečili nastanak dijabetesa, pored promene načina života probajte i dijetetski suplement DIABETWELL kapsule, koje na prirodan način održavaju normalan nivo šećera u krvi. Samokontrola je najneophodnija kod osoba sa dijabetesom, zato redovno merite šećer, kako bi sprečili nastanak komplikacija na krvnim sudovima poput: kardiovaskularnih bolesti, dijabetesne nefropatije, dijabetesne retinopatije i dijabetesnog stopala. 
 
Dijabetesno stopalo je najdramatičnija komplikacija dijabetesa, koja ume da se završi i amputacijom. Kako ne bi došlo do ove komplikacije, pored redovne higijene stopala svakodnevno koristite i DIABETWELL krem.
 
Upotreba

3x1 kapsula dnevno, pre obroka.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Diabetwel 30 kapsula
Vaša ocena