D-manozinn

D-manoza za odstranjivanje E.Coli, 54g
Šifra
112894
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 54g
  • prah/granulat
  • plastična bočica
Cena 3.392 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Opis
D-MANOZINN® (d-mannose) je dodatak ishrani / hrana sa posebnom medicinskom namenom sa d-manozom, prostim šećerom, koji je čist i bez drugih dodatih supstanci.

D-manoza predstavlja prirodni preparat koji se koristi za eliminaciju bakterije E. coli iz urinarnog trakta. Kao prirodni preparat D-manoza nema neželjenih dejstava koje imaju terapije sa antibioticima i zato predstavlja prvu pomoć u borbi protiv ove bakterije. Ovaj preparat se u svetu koristi već dugi niz godina i daje odlične rezultate u odstranjivanju najčešće infekcije urinarnog trakta.

D-MANOZINN oslobađa urinarni trakt od bakterije E coli tako što vezuje bakterije za D-manozu. D-manoza se nakon unosa prenosi u urin. Kada urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN®-a bivaju izbačene iz organizma putem urina.

- Brzo i lako oslobađa od tegoba
- Odlično se podnosi
- Jednostavno se primenjuje
- Ne razviju rezistenciju
- Nema neželjenih efekata
- Pogodan za decu, trudnice i dojilje
- Pogodan za dijabetičare uz kontrolu glikemije
- Prvi i jedini preparat u Srbiji koji sadrži d-manozu

esc-v
Upotreba
Odrasli

Akutna infekcija: 3 dana na 4 sata po 1 dozna kašika (nije neophodno uzimati noću), zatim nastaviti 2 puta dnevno po 1 doznu kašiku (do utroška bočice).
Prevencija: jednom do dva puta dnevno 1 dozna kašika (ili 1 kesica), više meseci u kontinuitetu.

Deca

Akutna infekcija: 3 dana na 4 sata po 1/2 dozne kašičice (nije neophodno uzimati noću), zatim nastaviti 2 puta dnevno po 1/2 dozne kašičice.
Prevencija: jednom do dva puta dnevno 1/2 dozne kašičice.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:D-manozinn
Vaša ocena